perjantai 18. syyskuuta 2015

ELLOS - SHOPPING HAUL

Heippa!
Tulin pitkästäaikaa postailemaan muutaki ku asukuvia, nimittäin sisustusjuttuja. Mulle syksy on aina semmosta uudistumisen aikaa ja niin myös joka syksy tekee mieli uudistaa vähän asuntoa. Okei, no en kyllä mitään hirveen syksyistä oo tänne asuntoon hankkinu, päinvastoin vaan vaaleempia värejä. Sainki sopivasti sisustuskärpäsen puraistessa aivan älyttömän kivan sähköpostin, jossa kysyttiin kiinnostusta yhteistyöhön Elloksen kanssa. Mulla tuli heti mieleen että haluan tilata sieltä kaikkea kivaa kotiin, koska vaatteita en niinkään oo Ellokselta ikinä löytäny. Menin pyörimään nettisivuille ja huomasin ilokseni kampanjan, jossa kaikki aletuotteet oli puoleenhintaan. Tilailin sitten aika paljon aletuotteita joille ei hintaa jäänyt juuri mitään, mutta myös muutaman normaalihintaisen tuotteen jotka oli pakko saada! 


Ihan ekana klikkasin ostoskoriin uuden päiväpeiton, koska olin jo totaalisen kyllästyny meijän vanhaan tähtipeittoon. Halusin jonkun vaalean ja hempeän joten tämä Lykke-päiväpeitto oli täydellinen valinta. Tää oli sitäpaitsi alennuksessa ja hintaa jäi vaan kympin verran :o Ei paha.


Toinen juttu mitä oon metsästäny oli olohuoneen verhot. Mustien verhojen tilalle oli pakko saada jotku vaaleammat ettei koko huone näytä niin synkältä. Ensin mietin pelkkiä valkosia verhoja, mutta kuitenki nää kuviolliset oli kivemmat. Oon niin ihastunu harmaaseen sisustuksessa, että oon hamstrannu pelkästään harmaata, valkosta ja mustaa meijän asuntoon :D Nämäkin Jackie-rengasverhot oli alennuksessa ja hintaa jäi tuon superalennuksen jälkeen van vajaa 15€. 


Siivosin yks päivä meidän vuodevaatehyllyä ja nakkasin puolet roskiin ja osan annoin siskolle, joten kaappiin ei jääny ku parit pussilakanat. Tilasin sitten tämmöset kivat harmaa-valkoset Wilma-pussilakanat, eikä nekään ollu hinnalla pilattu. 7,20€ maksoi yks setti tuon alennuksen jälkeen.


Tää oli mun lempparijuttu koko paketista! Ku näin tän korin niin se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Eka mietin että  mitä tohon voi oikeen laittaa, mutta keksin sitte että tossahan voi säilyttää esimerkiksi vilttejä tai lehtiä. Näitä koreja oli myös valkosena ja kullanvärisenä, mutta päädyin kuitenki tähän perus mustaan, koska se sopii parhaiten muun sisustuksen kanssa. Kori oli normaalihintanen ja se maksoi 39.95€. Klikkasin koriin myös tommosen Lea-fleecetorkkupeiton ku se oli alennuksessa ja maksoi vaan 3,13€. Tuun niin kietoutumaan tuohon kylminä syysiltoina ;)


Viimeisenä muttei toki vähäisimpänä on harmaavalkoinen Joanna-matto. En oikeen tiiä vielä mihin ton laittaisin koska tossa tuo ehkä vähän riitelee nuiden verhojen kuvioinnin kanssa. Halusin vaan eroon siitä tähtimatosta joka oli ennen tossa pianon alla niin siksi tuo nyt on tuossa. Saas nähdä jääkö se siihen vai keksinkö sille uuen paikan jostain. Tuo kuviointi on jotenki niin ihana, että johonkin näkyvälle paikalle sen on pakko päästä :)

Kuten huomaatte, aika harmaavalkoista oli myös paketin sisältö. Oon vaan niin tykästyny tämmösiin vaaleisiin väreihin. Tykkään kans että on myös pieniä väripilkkuja niinku meillä esim. tuo turkoosi jota löytyy nyt tuosta torkkupeitosta ja kynttilöistä. Vielä on paaaaljon matkaa mun unelmasisustukseen. Nimittäin olohuoneeseen haluaisin ainakin harmaan sohvan, jonku ison taulun seinälle ja uuden olkkarin maton. Makkari taas kaipaa uutta lipastoa ja lamppua mutta muuten on aikalailla hyvä näin. Mutta mua ei enää ahdista niin paljo tää asunto nyt kun oon saanut tätä sisustettua enemmän mieleiseksi! Tottakai asuntokuume kummittelee kokoajan takaraivossa, mutta oon silti tällähetkellä tyytyväinen tähän nykyiseenki. 
Tässäpä ois vielä linkit ja hinnat(suluissa normaalihinta) nuihin tuotteisiin:

Torkkupeitto 3,13€ (8,95€) 

Päiväpeitto  10,50€ (30,00€)

Rengasverhot 14,70€ (39,95€)

Pussilakanat 7,20€/kpl (23,95€) 

Metallikori 39,95€

Matto 29,95€

Tällä hetkellä tuo aletuotteet -50% tarjous ei ole enää voimassa, mutta silti suurin osa näistä on huimassa alennuksessa! Kannattaa käydä kurkkaamassa jos vaikka jotain kivaa löytyis teillekkin.


* Toteutettu yhteistyössä Elloksen kanssa.


14 kommenttia:

  1. Arvaa vaan mitä teen heti kun pääsen kotiin... Alan selailemaan Elloksen sivuja xD Voisin heti haluta nuo kaikki tilaamasi jutut meillekkin! Ja tuo kori on ehdottomasti munkin lemppari näistä. Toooosi jees<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ;D Toi kori on kyllä niin kiva ja saa säilytettyä kaikki viltit samassa paikassa. Voi että siellä ois ollu vielä vaikka mitä muuta tilattavaa, mutta ehkä sitte toisella kertaa vähä lisää :'D

      Poista
  2. Tuo metallikori olis aika kiva hankinta! Nimimerkillä vilteille paikkaa etsien aina... :D
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jep! Mua alko kyllästyttään ku viltit roikku aina sohvan käsinojalla:D Nyt ne menee kivasti tohon ja toi on kiva yksityiskohta sisustuksessa! Makkariin vielä valkonen joskus ;)

      Poista
  3. Sattuipas hyvään saumaan tämä postaus. Olin juuri ajatellut etsiä Hobby Hallilta uusia verhoja ja tyynynpäällisiä meille, mutta täytyypäs käydä tsekkaamassa myös tuolta Ellokselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva juttu! Elloksella on tosi kivoja verhoja, itekki sieltä jo katellu ku niin kauan nuita uusia verhoja himoinnu:) Nyt onneks löyty kivat!

      Poista
  4. Vitsi miten ihana blogilöytö!! Sulla on ihan mielettömän kiva tyyli :-)

    VastaaPoista
  5. Oiii tuo metallikori!!! :0<3 haluaaaan!! Tosi kivoja löytöjä edullisesti!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä;)) Ja tuo tarjous oli kyllä niin hyvä :) Vitsit että himottais tuo kori nyt myös valkosena ;D

      Poista
  6. Mäki haluun tollasen metallikorin ja nimenomaan valkosena. Ois niin ihana! <3 Tosi kivoja juttuja oot päässyt tilamaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mulla nyt himottaa se valkonen MYÖS:D Mitähän mää siihen keksisin laittaa jos sijotan sen makkariin? x)

      Poista
  7. Vitsi miten kivoja juttuja! Varsinki lakanat ja toi kori <3

    www.mariannesendenali.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös! Kaikki näyttää tykkäävän tuosta korista :')

      Poista