lauantai 5. syyskuuta 2015

36

Jee.vihdoin pääsen nyt julkasemaan nämä monen viikon takaiset asukuvat! Yyy sillon tarkeni vielä pelkällä mekolla ulkona.. Sain yks lauantai-ilta päähänpiston että käynpäs äkkiä nappaamassa kuvat jossain pihalla ku tykkäsin niin kovasti tuosta mun päivän lookista. Ei muutaku kamerajalusta matkaan ja Luoville pomppimaan. Oon alkanu nyt oppimaan paremmin tämän "itteni kuvaamisen", eikä loppujenlopuksi menny ku parikymmentä minuuttia niin nää kuvat oli räpsitty. Enään ei haitannu ees niin paljo ohikulkevien ihmisten katseet mitä aikasemmin :D 
Nää kuvatki on muokattu nyt uudella muokkausohjelmalla, jonka käyttöä lähinnä vasta opettelen joten elkää tuomitko ;) 
Huomaatteko te kuvissa mitään eroa entisiin? 

yuuu


DSC_1544

MEKKO-H&M / KENGÄT-CONVERSE / KAULAKORU-EBAY

DSC_1576

11 kommenttia:

 1. oho, onpa ihan mielettömän hyviä kuvia jalustalla otetuiksi!! :) ei vaan mulla onnistuis :-DD Ihanat värit näissä, oot tosi kaunis ♥ Ja kivasti oot kyllä muokannukin nää! Ois kiva nähä sulta sellasta postausta, missä näkyy alkuperäset kuvat ja muokatut versiot, sun kuvat on nimittäin aina niin hyvälaatusia että ois kiva nähä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ihmettelin itekki että miten sain otettua näinki hyviä ite :''D Kiitos <3 Ja kiva kuulla että muokkauski miellyttää. Voisin kyllä joskus tehdäkki semmosen postauksen, kiitos ideasta! Tposin ne alkuperäset kuvat on niin ällöttävän valjuja ja tykkään muokata tosi paljo esim värejä ja kontrastia. Mutta varmasti ois kiva nähdä alkuperästen ja muokattujen kuvien ero:) pidetäämpä mielessä..

   Poista
 2. Wouuu mikä mekko ja miltä sä näytät <3 Etenkin tuo viimeinen kuva, kukkuu mikä kissa! Vaikka sun aikaisemmatkin kuvat on olleet tosi kivoja niin näistä huomaa selkeän eron ja hyvältä näyttää :) Mä en pystyis ottamaan jalustalla kuvia itestäni jos joku tuijottais :D Tää on muutenkin nii tuppukylä ettei jengi oo tottunut siihen, että joku voi kuvata itteensä. Tänään käytiin kuvaamassa ni ihmiset jäi tuijottamaan, vaikka siis mies kuvas mua enkä heilunut minkää jalustan kanssa :D Toki jalusta löytyy ni ehkä pitäis mennä harjoittelemaan ja aiheuttamaan pahennusta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, kiitos:'') Kiva että eron huomaa! Mullakin tuo jalustalla kuvaaminen oli eka ihan hirveetä, menin tyyliin pusikkoon piiloon jos joku meni ohi :D Mutta Jennan rohkasusta uskaltauvuin uuestaan kokeilemaan eikä se oo niin paha ku niihin katseisiin tottuu.. ehkä johonki keskustaan en menis kuvaamaan, vaikka ois kuvaajaki koska siellä kulkee niin paljo ihmisiä. Mutta täällä syrjemmässä on iha sama jos joku koirankävelyttäjä vähä vilkuilee oudosti ;)

   Poista
 3. Hei vautsi, tykkään tosi paljon näistä kuvista. Ja huomaan eron entisen että näiden kuvien välillä vaikka ne entisetkin olivat hyviä. Nyt sulla pitää alkaa muokkaamaan sillä photarilla. ;) Tosi kiva toi mekko ja muistankin kun sulla oli se sillon keväällä päällä kun mentiin porukalla tanssimaan. Sopii hyvin arkeen että juhlaan. :)

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia,todella selkeitä! Upea sinä!

  VastaaPoista
 5. Tosi kivat kuvat! Ei ikinä uskois, et itselaukasimella otetut :D

  Picture Me

  VastaaPoista
 6. Tosi kivat kuvat miunkin mielestä ja tykkään myös tosi kovin siun asusta! Jotenkin tosi päheä <3

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania kuvia! :-) Mikä muokkausohjelma sulla sit nykyään on käytössä? :)

  VastaaPoista
 8. Oii ihania kuvia :)<3 ei kyllä yhtään uskois et nää on otettu ite!! Ihana muokkauskin- jotenki tuo ihan uudenlaista tunnelmaa <3 terkkuja täältä lämmöstä ;)<3

  VastaaPoista