maanantai 7. syyskuuta 2015

AUTUMN VIBES

Moikka.
Syksyn lähestyessä mulle iskee ainaki kauhee pukeutumisinspis, joten innostuin taas kokoamaan muutaman asukokonaisuuden. Syksyllä pukeutuminen on kivaa ku saa kerrospukeutua, käyttää kivoja neuleita, isoja kaulahuiveja, pipoja ja hattuja yms. Tässä muutama kollaasi semmosista jutuista mihin haluaisin tänä syksynä pukeutua..


syksy1


Ensinnäki mun on ehkä pakko saada uus hattu. Ihan pakko metsästää jostain syksyksi joko viininpunainen tai vaaleanruskea hattu. Toinen must have listan juttu ois poncho. En oo tainnu ikinä omistaa ponchoa joten ois korkea aika hankkia semmonenki. Nahkapintaiset housut ois kans kivat, vaikkakin muistin just että multahan kaapista löytyy vahapintaiset huosut. Nehän ajaa melkeen saman asian. Mustat nilkkurit multa löytyykin kaapista ja perus t-paitoja myös. Vielä tuollanen iso shoppingbag-tyylinen laukku ois kiva niin tää asu ois täys kymppi syyspäivälle!



syksy2
Toinen syksyn asu on vähä tämmönen hempeempi. Mun on ehkä pakko löytää jostain tuollanen musta karvaliivi, niiiin söpö :D Tuo yhdistettynä johonkin ohueen neuleeseen ja skaterhameeseen ois aika kiva. Tähän asuun vielä ruskeat nilkkurit, laukku ja se beige hattu niin kelpais tallustella vaikkapa kaupungilla.

syksy3

Kolmannesta kollaasista löytyy ehkä vähä enemmän tämmöstä "rock-tyyliä". Pakko sanoa että tää on näistä kaikista ehkä eniten mun lemppari ;) Oon nyt niin ihastunu tommosiin poolokauluksisiin toppeihin ja multa löytyykin tommonen jo valkosena ja uudessa bannerissaki näkyvä harmaa poolomekko. Tuon topin kans laittaisin mustat farkut, nahkatakin, pipon ja heittäisin ruutupaidan lanteille. Ruutupaidan löysinki jo viimeksi kirppikseltä ja nahkatakki, pipo kuin myös tennarit löytyy jo kaapista. Tästä kollaalista siis ostoslistalle päätyy ainoastaan reppu. Mietin yks päivä miksen hommais reppua, koska laukkua on aina niin inhottava kantaa ku olkapää kipeytyy. Reppu ois muutenki paremman näkönen tämmösessä rennossa lookissa ku käsilaukku.



syksy4


Viimeiseen kollaasiin kokosin vähän sporttisemman tyylin, josta tykkään kans ihan älyttömästi. Multa löytyykin jo harmaan Niken leggarit, mutta himoitsen silti tommosia adidaksen leggareita vaikkakin haluaisin nuo samat mustana. Noiden kanssa esimerkiksi farkkupaita ja siihen päälle joku kiva pitkä neule. Tähän asuun sopis joku lippis, ja multa löytyykin tuo kyseinen lippis iteltä. Ihanat puhtaanvalkoset lenkkarit tois tähän asuun vielä loppusilauksen. Haluaisin niin kovasti tommoset Niken airmaxit, mutta koska lompakko ei anna periksi nii on tyydyttävä mun vähän samantyylisiin kenkiin jotka tilasin joskus kesän alussa h&m:ltä. Kengät on vilahtanu ainakin tässä postauksessa. Tämänki asun kanssa nakkaisin selkään repun ja tommonen nahkanen ois kans aika kiva.

Yhteenvetona siis syksyn hankitalista näyttää suurinpiirtein tältä:
★ Viininpunainen / beige hattu
★ Poncho
★ Iso olkalaukku
★ Karvaliivi
★ Matalat nilkkurit
★ Adidas reppu
★ Pitkä neuletakki

Ei siis auta muu ku lähteä penkomaan kirpputoreja, vaikkakin tuntuu että kaikki myy vaan kesän vaatteita pois eikä syysvaatteita meinaa siellä näkyä pajoakaan. Kaupoille en edes uskalla eksyä, koska tulee tuhlattua sitten kaikki rahat sinne :D  Voi kumpa pääsis nyt johonki ihanaan vaatekauppaan töihin koska henkilökunta-alennukset(niin ja palkka tietenki) ;D Haha!

Miten te tykkäätte pukeutua syksyisin? Mitä teidän syksyn hankintalistalta löytyy? :)

10 kommenttia:

  1. Nää on nii vaarallisia postauksia kun voi olla! Tulee kauhea hinku päästä ostoksille ja eksyä nettikauppoihin :D Sekä haluaisin kovasti kanssa penkomaan kirpputoreja. Ehkä huomenna vois mennä ;) Haluisin löytää just ruskean hatun sekä nilkkurit. En vain ole nähnyt vielä missään niin kivoja, että tekis mieli kotiuttaa.Tai jos olen niin ne ovat olleet hiton kalliita. En halua maksaa esim hatusta 80euroa... Tuollainen poncho on myös harkinnassa, sovitin sellaista joku kuukausi sitten ja näytin ihan tapilta se päällä. Toki jos olis korkoa jaloissa niin varmaan menis paremmin ja näyttäis varmasti kivalta! Nyt sitten iski myös katuminen - miksi olen myynyt kaikki ruutupaitani kirppiksellä blaaaah :D Ps. Tuo sun uusi banneri on todella kiva <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot kyllä nii oikeessa:D Arvaa kuin kova shoppailukuume mulle tuli ku tein näitä... Mä löysin Lindexistä ihan kivan ruskeen hatun, mutta en raaskinu ostaa ku se makso 30€. Musta seki on vähä liikaa hatusta ni hyi että joku 80€?? :D Hihihi ja määki varmaa oisin poncho päällä ihan tappi, mutta tosiaan korkkareilla saa vähä lissää pituutta niin vois näyttää kivalle. Tiiäkkö muaki ärsyttää ku myin yhen pitkän neuleen kirppiksellä pois vaikka oisin voinu käyttää sitä nyt, äh:''D Kiitos <3

      Poista
  2. Iiiihania asukokonaisuuksia! Tuo ensimmäinen on täysin sellainen, jonka voisin itsekin pukea. Ja tosi kauniita kollaaseja muuten! Mun täytyy kans opetella laittamaan tuollaisia taustakuvia. Ne näyttää niin paljon kivemmalta kuin pelkkä valkoinen tausta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo eka on kyllä niin<333 Varsinki tuo hattu ;) Ja mäki nyt aattelin vähä kokeilla erilailla nuita kollaaseja muokkailla. Tuli aika kivoja:)

      Poista
  3. Voi vitsi kuule.. mullakin on pitkä lista syyshankintoja! :D Toinen edullinen ostospaikka on nettikaupat ja jos ei ponchoa millään löydy, niin Glitterissä ainakin on monta ihanaa vaihtoehtoa :)

    Picture Me

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah! Just aattelin että melkeen ebaystä vois katella ponchoa, mutta se vaan että toimituksessa menee niin kauan että ehtiikö ees syksyllä käyttää :'D Glitterissä en ookkaan nähny, pitääpä kävästä :)

      Poista
  4. Voi kuules mitä kokonaisuuksia. Pitääpä kattoa löytyiskö nuista samoja asusteita omastakin kaapista nimittäin noi kokonaisuudet näyttää ihan törkeen hyvältä!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eläpä ;D Kiva että tykkäät! Mäki ihan innossaan täällä kokeilen noita kokonaisuuksia niillä jutuilla mitä multa jo löytyy;) Niinkö laitoinki sulle sen yhen kuvan eilen wapissa! HIHII

      Poista
  5. Oooo upeita kokonaisuuksia <3 varsinkin toi eka ja toka :00<33

    VastaaPoista
  6. Tosi kivoja nää asut. :) Tulee heti kauhee inspis et pakko päästä ostelee vaatteita. :D Syksyisin lämpeän jotenkin enemmän viininpunaiseen väriin enkä tiedä miks. :D Sitä pitäis siis hankkia vaatekaappiin :)

    VastaaPoista