perjantai 4. syyskuuta 2015

HERE I AM

Heipsan "pitkästä aikaa"..
En tiiä onko kukaan ihmetelly mihin se Nina on kadonnu ku postauksia ei kuulu, mutta minäpä kerron silti miksi täällä on vietetty pientä blogitaukoa. No eivaan oikeestaan tää tauko tuli vahingossa siis siksi että aikalailla viikko sitten meidän läppäri sano ittensä irti lopullisesti. Yritin sitä pari päivää sen jälkeen käynnistellä vielä siinä toivossa että ehkä se vielä toimis ja pääsisin postailemaan. Mutta ku ei niin ei! Edessä oli siis uuden läppärin valinta ja hankinta. Pitkään mietittiin minkä merkkinen ostetaan ja pyörittiin kaupoilla näpräämässä eri koneita. Päädyttiin kuitenki tilaamaan Mustasta Pörssistä tuttu ja turvallinen HP:n kone. Make antoi mun valita värin, koska mä tätä konetta kuitenki enemmän käytän ja arvatkaapa vaan mihin päädyin? PINKKIIN :D En kestä, meillä on nyt ehkä maailman söpöin läppäri.


 Jännä muuten miten paljo mä ton viikon aikana kaipasin tätä bloggaamista. Ekat pari päivää oli vähän silleen "jes, saapa pitää vähän taukoa blogista", mutta sitte sen jälkeen on tehny joka päivä mieli tulla tänne kirjottelemaan. Ehkä tuo koneen hajoaminen oli ihan hyvä juttu, sillä nyt musta tuntuu että motivaatio blogin suhteen on vielä korkeemmalla ku mitä aiemmin.. Niin ja onpahan nyt tuliterä konekki, jota tosin vielä pitää vähän opetella käyttämään(tää kirjottaminenki on hankalaa ku näppäimistö on erilainen ku aiemmassa :'D )
Sen lisäksi ajattelin ladata uuen muokkausohjelmanki, joten kuvatkin jatkossa saattaa olla hieman erilaisia. Oon kyllästyny muokkaamaan kaikki kuvat samanlailla. Syksy on muutenki mulle semmosta uudistamisen aikaa että miksei nyt sitten uudistettas vähän tätä blogiaki. 


Ainakin parit asukuvat ois tarkotus julkasta, sekä ajattelin koota yhteen kaikkia kesän suosikkijuttuja. Sisustuksestaki olis tulossa myöhemmin juttua(kunhan Ellos-pakettini saapuu;D) ja jospa vihdoin ja viimein sitä treenipostaustakin, jota en tosin oo vielä miettiny että miten sen toteutan.
Eipä mulla muuta asiaa nyt oo, halusin vaan tulla ilmottamaan että IM BACK IN BUSINESS! Haha.
Nyt sitte kauppaan hakemaan herkkuja ja viikonlopun viettoon. 

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille


10 kommenttia:

  1. Onpa tosiaan söpö tietskari! Kuin karkki suorastaan! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookki! ;D Kyllä kelpaa datailla tällä

      Poista
  2. On kyllä pirteä tuo pinkki läppäri. :D En itse ehkä ostais tuota väriä, mutta täytyy kyllä myöntää, että onhan se söpö! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mäki oisin halunnu kyllä valkosen, mutta sitä valkosta läppäriä joka oli tarkotus ostaa ei löytynykkään tuolta kaupasta joten päädyttiin ostamaan melkeen sama malli jota tosiaan oli vaan pinkkinä:D Mutta eipä tuo haittaa, tää on niin ihana! :'D

      Poista
  3. Eikä minkä värinen tietokone :DD Ei tulis heti mieleen ostaa tuota väriä, mutta ehkä siksi se onkin nii siisti ja erilainen! :) Ja tykkään esim jos kalenteri on kirkkaan pinkki, jotenki ei vois kuvitella välttämättä tän ikäisellä sen väristä ja se siitä hienon tekeekin! Se on muuten hemmetin ärsyttävää kun tietokone sanoo itsensä irti. Ekat parit päivät menee ihan jees mutta sitten sitä nörtteilyä alkaa kaipaamaan :D Toivottavasti uusi kone nyt pelittää pitkään ja hartaasti. Pääsee jatkossakin lukemaan sun juttujas ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Musta tää on just niin mun tyylinen :'D Valkosesta mä haaveilin, mutta nyt ku miettii ni tää on ehkä jotenki enemmän mua XD Joo se on kyllä niin ärsyttävää ku ois vaikka mitä tehtävää koneella ja sit se hajoaa ihan yhtäkkiä. Toivotaan että tää kestää vähintään yhtä kauan ku edellinen:)

      Poista
  4. Onneksi sais ostettua uuen koneen niin pääset postailemaan hirmuvauhdilla. Ihanan söpön värinen kone. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Nyt kauhee vauhti päällä, täällä muokkaillaan jo kuvia seuraavaan postaukseen;) Ja tää on tämmönen karkkikone<3 (kirjotin eka kakkikone) :''D

      Poista
  5. Ihana pinkki läppäri! <3 Kiva et oot taas takasin bloggaamassa :)

    Picture Me

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva olla takas vaikkein nyt kauan poissa ollukkaan ;D Eikö oo söpö tää meidän uus "vauva"!

      Poista