sunnuntai 20. joulukuuta 2015

SUNNUNTAIRESEPTI; MEKSIKOLAINEN KANAPATA

Ihanaa sunnuntaita kaikille! Vitsi miten ihana päivä takana, mutta kerron siitä sitten myöhemmin sillä nyt ois aika jakaa teille taas sunnuntairesepti. Tälläkertaa kokkasin jotain suolaista ja kokeilin jotain ihan uutta arkiruokaa perus makaroonilaatikon ja nakkikeiton sijaan. Ihanaan mureaa kanaa mausteisessa kastikkeessa, eikö kuulosta hyvältä? Tämä herkku vei kyllä kielen mennessään. 


500g broilerin rintafileetä
2rkl Valio oivariini juoksevaa
½tl suolaa
½tl mustapippuria 
1 limetin kuori raastettuna
1 limetin mehu
1 sipuli
1 chili
1 paprika
1rkl fariinisokeria tai hunajaa
1tlk(400g) tomaattimurskaa
1tlk kidneypapuja tai ruskeita papuja
1prk(150g) Valio creme fraichea
½dl tuoretta korianteria

  • Leikkaa fileet 2 - 3 osaan. Ruskista palat paistokasarissa Oivariini rasvassa. Mausta suolalla ja pippurilla. Pese limetti kuumalla vedellä. Raasta sen kuori ohuelti ja lisää broilerin pinnalle. Lisää myös limettimehu,silputtu sipuli ja paprika, hienonnettu chili ja fariinisokeri. Kuullota hetki. Lisää tomaattimurska. Anna kiehua kannen alla n.15 min, kunnes liha on kypsää. Lisää valutetut pavut ja crème fraîche. Kuumenna ja anna hautua vielä muutama minuutti. Lisää lopuksi korianteri. Tarjoa riisin kanssa.





Arvonta on muuten päättynyt ja voittaja on jasmin.keinonen@...
 Laitan  sulle sähköpostia tulemaan niin saadaan palkinto perille :)





5 kommenttia:

  1. Hei näyttääpäs herkulliselle, ihanasti oot saanut riisit laitettua esille ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli kyllä niin herkullista! Ja piti muka laittaa oikeen hienosti ;)

      Poista
  2. Oii nammm<33 näyttää hyvältä! :* ja ihanat kuvat jälleen <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli niin hyväääää! Kannattaa tehä joskus ;) Kiitos<3

      Poista
  3. Oooo, vähän näyttää hyvältä. :) Sanoppa miten saat riisit laitettua tuolleen, onko sulla joku muotti? ;)

    VastaaPoista