keskiviikko 30. joulukuuta 2015

CHRISTMASEVE

Jouluki sitten oli ja meni. 
Mun jouluaatto sujui aika kivasti. Aamu alko sillä että käytiin Maken kanssa salilla aikasin aamulla. Ihme kyllä oli jopa porukkaaki, vaikka ajateltiin ettei kukaan nyt aattona salille lähe. Treenin jälkeen suunnattiin mahat kurnien mun vanhempien luokse riisipuurolle. Syötiin ja käytiin pikku kävelyllä aurinkoisessa pakkassäässä. Saatiin kyllä jouluaatolle aivan täydellinen ilma. Ulkoilun jälkeen lähettiin sitten Maken perheen luo viettämään loppupäivää. Syötiin kaikki ittemme niin ähkyyn että ihan paha olo iski. Saunottiin, kateltiin telkkaria ja pelailtiin ihan hiton koukuttavaa peliä jonka heijän perhe sai joululahjaksi. Sen niminen peli ku Jungle Speed! Ootteko koskaan pelannu? Me pelattiin tota peliä varmaan yhteensä monta tuntia, koska se oli niin hauska. Kokonaisuudessaan meillä oli siis tosi kiva jouluaatto. 
Miten teijän aatto suju?








jouluaatto4

8 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia teijän jouluaatosta ♥ Kuullostaa niin hauskalta tuo peli. En oo kyllä kuullu tuollasesta, mutta ois hauska kokeilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muru! Tuo peli oli iha super :D Mää kyllä ostan sen itellekki ni voijaan joskus pelailla ;)

      Poista
  2. Onpas ihania kuvia ♡ kivalle kuulostaa teidän jouluaatto :)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihania kuvia muru :)<3 huippu postaus! Tuli hyvä mieli tästä! <3 ja oikeasti, vähänkö ootte super reippaita ku ootte käyny jouluaattona salilla, huhhuh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ihana jos tuli hyvä mieli:> Pitihän sitä olla reippaana ku tiesi että tulee mässättyä koko päivä :'D

      Poista
  4. Teillä on ollut kyllä kuvankaunis joulu! Aivan ihania kuvia <3 Tivottavasti teillä oli myös mahtava uv, hyvää uutta vuotta sinnekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Sofia<3 Oli myös kiva uusivuosikin:) Samoin sinne!

      Poista