tiistai 15. joulukuuta 2015

SECONDHANDSHOPPINGS

Hellurei!
Kirppislöydöistä toivottiin postausta, joten täältä pesee! Taas on tullu tässä parin kuukauden aikana tehtyä ihan huippulöytöjä kirpputoreilta, joten oon voinu siivoilla vaatekaapista kaikki turhat pois. Ajattelin sitten keväällä ottaa taas kirppispöydän, että pääsen vanhoista rytkyistä erroon. Varastossa oottaa iiiiiso kassillinen vaatetta ja kenkiä, joten olkaapa(Oulussa asuvat) kuulolla sitte lähempänä..
Unohdin kuvata näihin ostoksiin sen beigen hameen, mutta sen oottekin jo nähny tässä postauksessa.


Bikbok neuletakki 4€
Lyhyt t-paita 1€
Pörröneuletakki 2,50€
Olkalaukku 4€
Sormusrasia 1€
Nahkahanskat 8€
V-aukkoinen neule 2,50€
Sifonkitoppi 1€
Purkkitorni 4€

Eikö ollu aika kivoja löytöjä tälläkin kertaa?





20 kommenttia:

  1. Ompa kivoja löytöjä! Mää en ikinä löydä kirppiksiltä mitään. Tuntuu että bongailen vain niitä puoliksi käytettyjä shampoopulloja :D Ehkä mun täytys joskus lähtee sun mukaan kiertelee! :)

    www.kenkafriikki.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks oo ;D Hahahah mitä ihmettä! Okei no oon määki joskus nähny mitä kummallisimpia juttuja kirpparilla... Läheppä ihmeesä joskus matkaan ;)

      Poista
  2. Mää en kestäää suaaa!! Niin huippuja juttuja :)<3 tuo lyhyt toppi ja hansikkaat nousi mun lemppareiksi :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haaahhaa :''''''D Arvasin että tykkäät tosta paidasta ;) Jotenki sun näkönen!!

      Poista
  3. No todellakin oli, ja mihin hintaankin vielä! Voisitko taputella pk-seudun kirppareita hieman takamukselle, jotta saataisiin samalaiset hinnat tännekin? Tuntuu siltä, että monissa paikallisissa kirppareissa saa pulittaa selkeästi käytetystä peräti normikauppojen hintoja :/ Onneksi on vielä SPR:n kirpparit, joissa hinnat ovat kohtuullisia. Ei auta kuin käydä useammin ja toivoa parasta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No äläpä! Täällä kyllä näköjään osataan hinnoitella :D Mutta myös niitäki pöytiä löytyy jotka myy nukkasia neuleita vitosella! Musta tuntuu että täällä taas nuissa spr kirppareissa on kallista ;o Aika jännä..

      Poista
  4. Hei ihan mahtavia löytöjä ja vieläpä tosi edullisesti!! ♡ tykkään ihan hirmuisesti jokaisesta, huiput nuo nahkahanskat ! :) pitääkö sitä lähtee ouluun asti kirpparille kun tuntuu ettei täältä löydy ikinä mitään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nahkahanskat oli kyllä superilöytö:) Siinä pöydässä oli noita varmaan viidet ja ne oli kaikki uusia. Ei yhtään paha hinta uusista hanskoista! Pittää varmaan kuule tulla tänne kirppistelemään ;)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Kiitti! Alko kyllästyttään oma naama ni välillä jotain uutta banneriinki :')

      Poista
  6. Ilmeisesti miun täytyisi päästä sinne käymään kirppareilla, kun tuntuu ettei täältä löydy ikinä mitään noin kivaa! :D Ihania löytöjä siis ♥ Ja tuo uusi bannerisi on myös upea! :)

    VastaaPoista
  7. Vitsi mitä ihania löytöjä!!<3 Mä kävin sillon kans alkusyksystä Oulussa ollessani jollakin kirpparilla ja löysin ihan hulluna kaikkee! :D Oisin voinu ostaa enemmänkin, mutta matkalaukku ei ois menny enää kiinni :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi, kiva että löysit kaikkee:) Täällä on kyllä kivat kirpparit ja hyvät hinnat niillä. Nyt vaan joulun alla on ollu aika tyhjät pöydät enkä oo löytäny mitään :( Marraskuussa vielä pursus pöyät kaikkea ihanaa..

      Poista
  8. Ihana ihana tuo v-kaulus neule! : ))

    www.terhisuanto.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookki! Mun ihan lempparivaate tällähetkellä:)

      Poista
  9. siis en tiiä onks mun kommentti kadonnu vai häh mut eilen tähän kyllä kommentoin :D kysyin vaan sitä et mihi kirpparille ruukaat oulussa viedä vaatteitas? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis tää kommentti näky sähköpostissa, muttei vissiin täällä ollenkaa:D Jännä. Toivottavasti tää ei taas häviä niinku aiemmin jonku anonyymin kommentit. Toivottavasti ei ollu sama tyyppiki! :'D Mutta siis vien yleensä Secondhandstoreen ku se on niin lähellä ja siellä menee mun kokoset vaatteet hyvin kaupaksi:) Sinne siis taas keväällä!

      Poista
  10. Mitää hittooaa, noin paljon kaikkea kivaa. :o Mua niin sillon yks kerta harmitti ku ei löytyny mittää ku kävin kahella kirppiksellä, mutta jospa sitte joulun jälkeen alkas taas olemaan pöydät enemmän täynnä. :) Ihana tuo sun uus banneri ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä;D No mua harmitti sun puolestaki ku iha vartavasten lähit kiertelee:( Mut joskus käy noin ettei mittää löyvy.. Kiitos muwuuu<3

      Poista