maanantai 15. joulukuuta 2014

Tallinna part 1

Helouuu taas pitkästä aikaa! Täällä ollaan kotiuduttu reissusta, oikeastaan jo torstaina. Viikonloppu meni kuitenkin rentoutuessa ja reissun univelkoja nukkuessa joten ei puhettakaan että olisin jaksanut avata läppäriä :D Ajattelin vähän osittaa näitä postauksia, nimittäin tulis aika pitkä jos tekisin vaan yhden. Eli siis luultavasti kolme osaa tulossa, stay tuned!

Tämä eka osa ei kylläkään varsinaisesti koske edes Tallinnaa vaan matkaa sinne. Me lähettiin siis aamulla autolla kohti Helsinkiä äitin, pikkuveljen ja hänen tyttöystävän kanssa. Laiva lähti vasta illalla puoli seitsemältä, joten matka saatiin ajella ihan rauhassa ilman kiirettä. Pysähdeltiin välillä kahville ja käytiin syömässä thaimaalaisessa buffetissa. Matka meni ihan hujahtaen ja oltiinkin satamassa hyvissä ajoin. Istuskeltiin terminaalin baarissa sen aikaa kunnes päästiin laivaan. Olin ensimmäistä kertaa tolla kyseisellä laivalla, Baltic Queenillä, ja täytyy sanoa että yllätyin positiivisesti. Laiva oli jotenkin musta aivan ihanan tunnelmallinen ja älyttömän iso kun vertaa Tallink xprs-laivaan jolla oltiin aikaisemmat reissut risteilty. Laittauduttiin äitin kanssa nätiksi ja lähettiin heti kiertelemään Taxfreetä, josta tarttukin yks ihana juttu mukaan(siitä sitten ostospostauksessa) ;)




Käytiin heittään ostokset hyttiin ja lähdettiin istumaan Starlight Palace yökerhoon jossai esiintyi joku kiva tanssiyhtye. Siinä ilta kului istuskellessa ja limua juodessa. En viittinyt alkaa bilettämään koska aamulla oli aikainen herätys ja halusin olla skarppina shoppailemassa :D Taidettiin lähteä joskus kahdentoista jälkeen hyttiin, jossa höpöteltiin vielä jonkunaikaa äitin kanssa ja katottiin telkkarista ku ihmiset joras diskossa. Siis ihan oikeesti sieltä telkkarista näky kaikkien eri baarien valvontakameran näkymät vuorotellen, tosi outoa. 






Mä olin niin älyttömän väsynyt, että ajattelin nukahtavani heti pään tyynyyn laitettuani. Toisin kuitenkin kävi kun pyörin sängyssä vielä neljältä :( Ainakin opin että seuraavalla kerralla laivaan mennessä otan korvatulpat mukaan. Välillä ilmastointi piti jotain aivan kummallista ääntä(kuulosti jättiläishyttyseltä) ja välillä ihmiset huusi ja örisi käytävillä. Itkuhan siinä pääsi kun kello lähenteli viittä ja tiesin herätyskellon soivan parin tunnin päästä. Olin odottanut seuraavaa päivää niin paljon ja tiesin että tuun olemaan rättiväsynyt. Sain kuitenkin nukuttua sen pari tuntia ja laivalta lähettiin sitten kahdeksan aikoihin etsimään hotellia. Tiistaipäivästä lisää sitten seuraavassa postauksessa !

7 kommenttia:

  1. Tallinna on kyllä yksi mun suosikkikaupunkeja, nopeasti ja helposti mentävä ja kaikkea kivaa löytyy helposti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on kyllä yks omakin suosikki=) Siellä on tosi helppo kulkee!

      Poista
  2. TUO ENSIMMÄINEN KUVA <3 !!! Aivan ihanalta kuulostaa kyllä- olispa kiva päästä itsekkin laivalle :) Odotan innolla seuraavia reissupostauksia<3 Niin ja olin ihan mielissään kun näin, että sulta on tullut postausta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihihi^^ Mäki haluan jo uudestaan! Vaikkakin toivon hartaasti että seuraavalla kerralla sais paremmin nukuttua laivassa :')

      Poista
  3. voi, harmi kun et saanut unta :/ toivottavasti sait seuraavasta päivästä edes jotain irti <3
    Mä oon semmonen jännittäjä, etten saa yleensä nukuttua ku ehkä 2-5h jos on joku uus, kiva juttu edessä seuraavana päivänä. Ei kiva :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :( Kyllähän seuraava päivä oli ihan mukava vaikka väsyttikin niin vietävästi! Mä oon kans jännittäjä ja yleensä menetän yöuneni, mutta ennen oon kyllä laivassa saanut ihan hyvin nukuttua :D En tiiä mikä siinä nyt oli ettei uni tullu.

      Poista
  4. Ootpa kaunis nuissa kuvissa <3 Kivat yksityiskohdat näissä kuvissa. :)

    VastaaPoista