sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Jouluaatto

Heippa! Joulu ois nyt sitten ohi ja muutaman päivän päästä juhlitaanki jo uuden vuoden vaihtumista..Tää aika menee aivan liian nopeesti!
 Jouluaatto meni ihan perusmeiningillä ja oli tosi ihana joulu taas kerran Aamulla heräsin kellon soittoon ja aloin heti laittautumaan. Lähdettiin Maken ja Pepin kanssa meille, jossa äiti keitteli jo riisipuuroa! Maken perhe oli lähtenyt mökille jouluksi, joten tällä kertaa hän vietti joulua meillä. Syötiin puurot, kuvailtiin ulkona ja oltiin vaan. Aloitettiin tekemään 1000 palainen palapeli, jota ei kuitenkaan ikinä saatu valmiiksi(kissojen yöllinen sabotointi ei auttanu yhtään asiaa:D). Käytiin Maken kanssa ajelemassa ja käytiin ottamassa musta kuvia, joista tuli mun mielestä tosi kivoja! Syötiin jouluateria, jonka jälkeen ähkyissämme käytiin hautausmaalla viemässä pari kynttilää. Ilta meni pelaillessa Monopolia ja yömyöhään asti yritettiin vielä koota palapeliä. Tuli kyllä syötyä ja herkuteltua niin paljon että nyt voi hyvillä mielin taas oottaa ens jouluun. Saliltakin oon pitänyt ainakin viikon tauon, joten huomenna on ihana palata normaaliin arkeen ja lähteä sulattelemaan kinkut ja suklaat pois ;)

Mites teidän jouluaatto sujui? ^_^ ♥'
































10 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia sinusta ja kivoja joulun fiilistelykuvia. :) Kyllä joulu on ihanaa aikaa, pöhh.. huomenna töihin pariksi päivää ja sitten uuenvuoden viettoon. Mut mikä parasta sitten saa taas rentoutua mökillä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna:> Onhan se, ois saanu jatkuakki vielä :D Voi että ois niin ihana päästä mökille uv:ksi :( Mutta pitää vaan nököttää kotona ja näköjään flunssaaki pukkaa :( Yyyh!

      Poista
  2. Kivan näköinen joulu teilläkin! :) Onnellista uutta vuotta myös!

    VastaaPoista
  3. Voii Ihanainen tyttö <33 todella kauniita kuvia sinusta ja joulusi kuulostaa mukavalta <3 ihanaa uudenvuoden odotusta <3

    VastaaPoista
  4. Tosi kivan näköisiä kuvia!<3

    VastaaPoista
  5. Pöh, mitään kinkkuja tarvi alkaa sulattelemaan! Eikös sulla lopu se alkoholilakko nyt uv:na? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllähän sitä pittää vähä sulatella ;D Ja joo loppuu! Paitsi että oon saattanu vahingossa juua pari lasia viiniä viime viikolla ;) No mutta kestin mää kaks kuukautta! :D Ja heti uv:n jälkeen tipaton tammikuu XD

      Poista