maanantai 22. joulukuuta 2014

Pientä uutta sisustuksessa

Oon kärsinyt jonkin aikaa aivan järkyttävästä kuumeesta, nimittäin asuntokuumeesta :D Tykkään kyllä tästä nykyisestä asunnosta, mutta jossain vaiheessa se vaan iski, kuume ihkaomaan asuntoon. Ensinnäkin oon lopen kyllästyny tän kämpän pimeyteen. Toiseksi tämä 47 neliötä tuntuu välillä niin kauhean pieneltä tilalta että ottaisin mieluusti isomman ;) Meillä molemmilla on tällä hetkellä sellanen olo että oltais valmiita ostamaan se ihan oma asunto. Kuitenkin pieni ahdistuksen kipinä mulla on siitä että joudutaan ottamaan suuri laina harteille. En oo ikinä tykänny lainata rahaa, edes paria kymppiä keneltäkään. Vaan toisaalta se on sama kuin maksaisi vuokraa, joten tuskin se elämä paljoa siitä muuttuis. Heti vuodenvaihteen jälkeen siis pankkiin keskustelemaan asuntolainasta! Toivottavasti löytyy hyvä asunto piakkoin, sillä vuokrakin nousee tässä nykyisessä jo maaliskuussa:(

Taas poikkesin aiheesta mistä mun piti kirjottaa. Nimittäin oon alkanut tykkäämään sisustamisesta ihan hirveesti! Tekee kokoajan mieli ostaa kaikkea uutta ja laittaa koti nätiksi. Oon kuitenkin hillinnyt itteni, koska tänne kämppään ei oikein mahdu hirveästi enää mitään. Muutamia pikkujuttuja ja yks hieman isompi juttu on tullu kuitenki hankittua. En malta odottaa että pääsen sitten joskus sisustamaan ja remppaamaan ihan omaa kotia

Kuten oon jo maininnut, en hirveesti tänne meille oo laittanut joulua, koska ollaan kuitenki joulu mun vanhemmilla. Laitoin kuitenkin yhden jouluisen koristuksen pöydälle ja jouluvalot roikkumaan ikkunalle. 



Uudesta ruokapöydästä oltiin haaveiltu jo kauan, joten lähdettiin vihdoin pöytäkaupoille. Mä halusin ehottomasti kiiltävän valkoisen pöydän, ja Makellakaan ei ollut mitään sitä vastaan. Löydettiin Maskusta täydellinen yksilö! Tuoleja ei hommattu samalla, koska haluttiin käydä kattomassa niitä muualta. No siinähän kävi niin että muualla oli niin kallista, että päädyttiin sittenkin Maskun vaaleanharmaisiin kangastuoleihin. Tuolit saadaan kuitenki vasta joulun jälkeen, eli nyt ollaan sitten hetki ilman tuoleja :)


Jyskissä joulupalloja ostaessa törmäsin tähän ihanaan tauluun joka yllätyksenä oli vielä puoleen hintaan! Alennuksen jälkeen taulu maksoi vaan 3€ ja sille löytyi täydellinen paikka olkkarin senkin päältä. 


Ikeasta ostin söpön rasian joka sisälsi pipareita. Musta tuo on jotenki niin söpö ja jouluinen, että halusin pistää sen esille pöydälle. Hintaa oli joku muutama euro ja piparitkin on ihan älyttömän hyviä! :'D



 Ikeasta oon ostanut myös aikasemmin nuita ihania valkosia tuikkukippoja. Keksin kuitenki niille ihan uuden käyttötarkoituksen nimittäin laitoin korut ja meikkisiveltimet nuihin. Viime ostosreissulta ostin vielä tuon kukkapurkin johon siihenkin laitoin kaulakoruja. Nuo on musta niin nättejä





12 kommenttia:

  1. Oii että, ompa ihanan näköistä! <3 <3

    VastaaPoista
  2. niin kaunista ja jouluista, ihania sisustuselementtejä ja yksityiskohtia! ♥

    VastaaPoista
  3. Ihanan näköistä<33 pidän teille peukkuja oman asunnon puolesta <3 ps. Näin sut tänään coffee housessa ;)))<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Mäki näin sut ja Ennin :D Yritin heilutella kättä, mutta kumpikaan ei kattonu just sillon XD

      Poista
  4. Ihanan näköistä ja näistä kuvista ei ainakaan saa sellaista kuvaa että teillä olisi pimeää sisällä. :) Onnea kodin etsintään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, no nää onki otettu parhaimman valosaan aikaan ja kameran hyvillä asetuksilla :'D Kiitos, toivottavasti löytyis pian :)

      Poista
  5. Kivan näköistä teillä! Löysimpäs yllättävän paljon samaa mitä meillä on :D Kuten toi jyskin taulu, radio, valkoinen kynttilä alusta ja noi valkoiset kukkapurkit ;> itsekkin sovelsin niitä kynsilakoille ja tarkoitus ois ostaa lisää niitä :)

    VastaaPoista