maanantai 26. marraskuuta 2012

Thank God it's Monday

Maanantai, jee. Kaikkien ihmisten "lemppari"päivä :D No musta ei ees tunnu kauheesti maanantailta koska olin eilenki töissä.. Viikonloppu meni muuten ihan mukavasti. Lauantaina vieteltiin niitä työpaikan pikkujouluja ja oli aivan tajuttoman hauskaa! Tytöt oli järjestäny meille ylläriksi hohtokeilausta ja ravintolaruokailun. Aloteltiin vähän työpaikan taukotilassa joka oli laitettu ihanan jouluiseksi. Meille kerrottiin vaan että taksit tulee klo 17.45 ja ruokailu alkaa 20.00! Luultiin oikeesti että meijät viiään johonki kahen tunnin ajomatkan päähän mutta me mentiinki hohtokeilaamaan. En oo ikinä ennen ollu hohtokeilaamassa ja voi että oli mukavaa, tahon heti uuestaan! Siitä suunnattiin taas takseilla Fransmanniin jossa saatiin valita alku-, pää-, ja jälkiruoka listalta :D Ite otin alkuruuaksi vihersalaatiin, pääruuaksi härän fileepihvin ja jälkiruuaksi creme bruleen, omnom! Olipa ihana syyä kerranki pitkän kaavan kautta ja ruuat ja juomat raflassa ja keilahallilla meni tietenki virman piikkiin joten ei tarvinnu miettiä että ois rahaakaan menny.
Osa meistä jatko vielä gloriaan tanssailemaan mutta ite en hirveen kauan jaksanu siellä olla ku oli kuitenki seuraavana aamuna "aikanen" herätys.
Löysin muuten sitten loppujenlopuksi yhen ihanan sinisen paidan jonka sitte laitoin lauantaina :) Voisinki tässä alussa esitellä muutamat perjantain kaupunkireissun ja lauantain Zeppeliinireissun ostokset! 
3,95€/ Seppälä

Puuteri n.10€ ja rasva oli tarjouksessa 1€ / Anttila

<3 12,95€ / Seppälä

19,95€/ KappAhl
Ja pari kuvaa lauantailta

Mulla pitäs lähtee hakemaan kohta yks takki keskustasta jonka huusin huuto.netistä! Sitten pitäs käyä vielä tyhjentään kirppispöytä, saapa nähä paljonko on pöytä tuottanu :) Sitten taas sinne iiiiihanaan iltavuoroon. Onneksi loppuviikko onki sitten (toivottavasti) vapaata. Jotenki kaipaan vähän sellasta pientä lomailua :---)
Taijampa lämmittää eilistä lasagnea ja lähtiä sitten sinne kaupunkiin! 
Heissann!

2 kommenttia:

 1. Aivan ihania juttuja, tykästyin varsinkin tuohon rusetti sormukseen :) ihan älyttömän söpö!

  Käy kurkkaamassa blogini: nataliaoona.blogspot.com :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^^ kiitos. Se on kyllä kiva, ja älyttömän edullinen ! :D
   käyn kurkkailemassa

   Poista