torstai 22. marraskuuta 2012

Pikkujouluasumietintää

Hey
Oon ollu tänään tooosi reipas ja heränny jo ennen kuutta! Oon käyny postissa palauttamassa henkkamaukan paketin, poliisilaitoksella viemässä ajokorttihakemushommelin, kärkkäisellä, järkikirppiksellä ja paljekirppiksellä :D Ajattelin käyttää aamun hyvin ku kolmelta pitää taas mennä töihin. Oisinhan mä voinu nukkua pitkäänki mutta jotenki oli sellanen fiilis että haluan ehtiä tehä jotaki kivvaa.. Ostin kirppiksiltä muutaman jutun jotka on tuolla alempana. Kärkkäiseltä ostin vihdoin ja viimein sen pikkujoululahjan mitä oon koko viikon stressannu. En oo oikeesti keksiny mitään joten ostin sitte vaa jotaki, vaikee löytää jotaki kivaa joka ois maksanu alle 5€ :--D 
Huomenna on ähh niin inhottava päivä ku on joku hiton joulunavaus kaupungilla. Mulla on töitä 17-22.15 voitteko kuvitella?? Vähä voin olla väsyny  huomenna illalla.. Lauantaina työpaikan pikkujoulut JEEEEIIJ! Oon ihan innoissani vaikka en ees tiiä mitä siellä tapahtuu koska se on ylläri kuulemma kaikille :D Vähän harmittaa se että sunnuntaina on töitä mutta minkäs teet.
Kattelin äsken tossa vähän asua mitä voisin laittaa päälle. Ennen mulla oli aina semmonen käsitys että pikkujoulussa pitää olla joku punanen paita ja tonttulakki >.< Tai no niin on varmaan joillain vieläki mutta mulle ei ainakaan sovi yhtään punanen, näytän heti iha joulutontulta. Kuten jo aikasemmin mainitsin niin väriteemaksi suunnittelin sinistä ja mustaa! Tsuumailin vähä vaatekaappia ja sain tällasen asukokonaisuuden väsättyä:


En vielä tiiä laitanko nuo farkut vai ne uudet niittifarkut.. Mutta joku sininen toppi ja tuo bleiseri ois kiva, sini/hopea/mustia koruja ja uuet kengät (kuten huomaatte en siis palauttanu niitä!!!:D )
Toisaalta en tiiä tuleeko tuolla bleiserillä kuuma niin jos otan sen pois ni ois kiva että tuolla alla ois joku näyttävämpi paita eikä tollanen tavallinen lörttö. Tämä on sellanen hätävara suunnitelma jos en sitte bongaa huomenna kaupungilta jotaki superihanaa vaatetta ;)

Sitten ne ostokset
ps. Anteeksi epäselvistä kuvista. Raivosin äsken ku laitoin ne tähän koneelle ja kaikki oli tollasia kökköjä ja kamerassa ne näytti ihan hyviltä :( Eipä tuu hirveesti tuota luonnonvaloa tänne sisälle, murr.


Pikkujoululahjaksi ostin tollasen jouluisen pikkukipon, suklaatuoksukynttilöitä ja pari suklaatiherkkua! / Kärkkäinen
Aalto piparimuotti :DDDDD 1€ / Paljekirppis
Tämä kuva on takaapäin, eestä tää on ihan normi mutta halusin näyttää tuon kivan yksityiskohdan:) Oli pakko ostaa koska 1€ !!!!/ Paljekirppis
Yksihihanen hörhelöpaita 1,20€/ Järkikirppis
Siinäpä ne tälläkertaa.
Pitäis alkaa meikkaileen ja lähtä heittään loput pari tavaraa kirppispöytään ja sitte suunnata taaaas sinne iltavuoroon -.- Onko muita jotka inhoaa iltavuoroja vai oonko ainoa???? :----D eh eh

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti