maanantai 5. marraskuuta 2012

Cause i'm falling to pieces

Täällä kirjottellee nuhanenäinen Nina taas pitkästäaikaa. Aika on menny taas töissä ollessa ja nukkuessa. Viime viikolla värjäsin vihdoin ja viimein hiukset ja ostin BB-voiteen, mikä on sinänsä aika hauska juttu koska kokeilin kerran äitiltä sitä garnierin bb:tä ja seuraavana päivänä mun naama oli täynnä finnejä ja vannoin etten ikinä osta sitä :D Mutta kaikki on niin paljo kehunu sitä että päätin kokeilla uuestaan ja voin kertoa että onhan tuo parempaa ku mikään mun kokeilema meikkivoide eikä nyt oo kyllä tullu siitä mitään, eli ei varmaan siis johtunukkaan siitä voiteesta :) Viikonloppu oli töistä vapaata mutta ei oikeen jaksanu tehä mitään koska perjantaina jo huomasin töissä että mun kurkku oli ihan tajuttoman kipee! No lauantaina se oli vielä kipiämpi ja en jaksanu oikeen tehä mitään. Tehtiin spagetti bologneseä, käytiin käveleen hautausmaalla ja katteltiin elokuvaa ja herkuteltiin. Sunnuntaiki ois ollu vapaata mutta lupasin mennä työkaveria tuuraamaan ja huh että oli kyllä yhenlainen hässäkkä. Ilmeisesti ihmiset tuli hulluksi ku yhen päivän oli kaupat kiinni niin kaikki tuli sitte sunnuntaina shoppaileen?! 
Tänään oon ollu vaan kotona tai no kävin tossa aamupäivästä kirppiksellä josta löysinki housut, paidan ja sellasta ihanaa hilettä(kynsiin ajattelin!). Niistä lisää huomenna, en nimittäin jaksa kuvailla nyt. 
Kurkkukipu on onneksi menny ohi? Mutta eilisestä asti tosiaan ollu ihan kiva nuhanenä-olo. Ihan kiva ku mulla tulee nuo flunssaoireet tolleen vuorotellen ja kestää aina yhen tai kaks päivää. Huomenna nousee varmaan sitte kuume joka keskiviikkona loppuu.. Tulis nyt kaikki kunnolla kerralla ettei tarvis sitten kokoajan sairastella. Ääh taas mää vaan kirjotan ja kirjotan kaikkia ihan turhaa eikä kukaan jaksa ees lukia näitä mutta ihan sama :D Maha kurnii siihen malliin että taian mennä paisteleen itelle pyttipannua! Hui teitä lukijoitaki on tullu kokoajan vaan lisää! :o Ihanaa ku jaksatte lukia mun tylsiä juttuja :--D 
Ainiin ja mulla oli tarkotus pitää sellanen joku pikku arvontajuttu jo aikoja sitte mutta en oo saanu vieläkään keksittyä mitään kivaa palkintoa :( Mutta kyllä se vielä on tulossa! 
Nyt ruokaa ja äkkiä! 
Mukavaa maanantaita teille ihanille!

2 kommenttia:

  1. hyvää maanantaita sullekkin.<3 et oo ainoo, jolla on nokka tukossa + kuumetta.. yh, tympeetä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha no kiva etten oo ainoa:D noeivaan ei oo yhtään kivaa! Paranemisia sinne^^

      Poista