maanantai 19. marraskuuta 2012

ethän pelkää pimeää

Helöy. Kerranki ollu ihana maanantai! Voiko maanantait muka olla ihania? Mulla on ollu siis vapaapäivä, ehkä se johtuu siitä :D Muutenki ilma on ollu aivan ihana, aurinko paistaa edelleen, vaan se näyttää siltä että se alkaa jo laskemaan:( Kävin aamulla viemässä kirppispöytään tavaraa, tulin kotiin ja laitoin musat pauhaamaan, keitin teetä ja hinnottelin loputki tavarat. Mulla on pöytä siis second hand storessa, numero 87! Nyt täällä pyykkikone huutaa ja ajattelin lähtä kauppaan hakeen jotaki kivaa evästä.
Tää hyvä mieli johtuu varmaan siitäki että tuli vietettyä ihan kiva viikonloppu! Lukuunottamatta perjantain kakkakeliä ja sitä että lensin pyörällä oikeen mukavasti niin viikonloppu oli superi :D Perjantaina käytiin siis siellä syömässä, päädyttiin Rossoon ja ruoka oli kyllä yhtä hyvää ku aina ennenki, nams. Lauantaina käytiin kirppiksellä mutka äitin, Nooran ja Maken kanssa ja mentiin meille viettämään iltaa. Syötiin kinkkua, poltettiin kynttilöitä, juotiin kuoharia(no vähän siideriäki) ja kuunneltiin musiikkia. Vain elämää-biisit tuli kyllä kulutettua puhki lauantai-illan aikana :D Huomenna alkais taas loppuviikon työputki ja lauantaina ois työpaikan pikkujoulut! Taijan mennä huomenna ettimään lahjaa koska pitäs viiä joku max 5€ maksava pikkulahja :--D hih, ihanku ala-asteella.
Ostettiin muuten eilen tokmannilta semmoset "jääpuikkovalot" ja aateltiin laittaa ne parvekkeelle. Yhtäkkiä hoksattiin sitte että miks me ne sinne laitettas ku ei ees nyt talvella olla siellä ja laitettiin ne sitten makkariin! Nyt on ihanan joulunen tunnelma :) Tulipa taas kauhee sekasikiökertomus mutta oon niin innoissani kaikista pikkuasioista että en ees tajua mitä oon kirjottanu :) Mutta nyt polkasen sittariin hakemaan jotain ihanaa!


1 kommentti: