torstai 15. marraskuuta 2012

木曜日

Heissan! Mulla ei oo oikeestaan ees mitään asiaa nyt.. Tuli vaan sellanen olo että pakko kirjottaa jotaki :D Oon lähössä kohta töihin joten tästä tulee senki takia nyt aika tynkä postaus. Kauheeta ku päivät menee niin nopeesti, ihan vasta oli maanantai ja nyt yhtäkkiä jo torstai??!! 
Huomenna alkaa viikonloppu ja pitkästäpitkästä aikaa mulla on koko viikonloppu vapaata! Voitteko kuvitella. Huomenna pääsen kuudenmaissa töistä ja tarkotus olis mennä Maken kanssa tsekkaamaan uus Parilla-ravintola :) Varasin pöydän sinne ja oon kuolannu sitä ruokalistaa täällä koko aamun! Varmaan käyään myös vähän shoppailemassaki. Lauantaina ois kaverin 25-vuotis synttärit ja saas ny nähä jaksaako lähtiä juhlimaan..Ois kyllä ihana kerranki viettää viikonloppu rauhallisesti ku on kerta vapaataki ihan kunnolla, inhottaa viettää vapaapäivät jossain kauheessa krapulassa ja sunnuntai menis kuitenki sitte vaan nukkuessa :D
Ainiin mun on iha pakko hehkuttaa ku kävin tossa aamulla kirppiksellä(TAAS) mutkan ja löysin tosi kivan neuleen joka makso vaan 1,50€! Näin sen yhessä pöydässä ja katoin että ah ompa ihana ja hyväkuntoinen ja vieläpä mun kokoaki! Olin iha varma että sillä ois ollu hintaa joku 7euroa mutta katoinki hintalapun ja yllätyin. Nappasin sen heti kainaloon ja lähin onnellisena kotia..


Muuta en oikeestaan tälläkertaa löytänykkää. Musta on ilmeisesti tullu jotenki nirso nykyään ku oishan sielläki ollu vaikka mitä mutta heti ku nappasin jonku vaatteen käteeni aloin miettimään että "Tarvinko mä oikeesti tätä?!" :D Ja jotkut pyytää aivan hulluja hintoja.. Pyrin yleensä ostamaan sellasia edullisia vaatteita. Musta ei oo mitään järkiä että viiään kirpputorille joku nukkanen neule jolle laitetaan 10€ hintaa! Ei kukaan sitä osta! Kirppiksellä pitää olla edulliset hinnat koska tavotteenahan on päästä niistä vaatteista eroon eikä suinkaan saaha mitään tuhannen euron voittoa, ainaki minä aattelen niin.
No se siitä avautumisesta, nyt tukka kuosiin ja töihin!
Palaillaan.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. jep!=) just ton tyylistä katellu h&m:llä joskus!

   Poista
 2. sä se löydät kaikkee kivaa, epistä.:c mäki oon ihan sekasin päivistä, ku kaikki viikot on menny yhtä-äkkiä niin nopeasti. tuntuu, että elän vielä viime sunnuntaissa ja voivottelen, että äääää aamusta kouluun:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no jep! tuntuu että ois joku maanantai :D

   Poista