perjantai 1. kesäkuuta 2012

Onnellinen

Hei taas. Eilinen oli jotenki kiireinen päivä enkä ees ehtiny päivitteleen tänne sitä asuntojuttua mutta homma meni kyllä paremmin ku ois voinu kuvitellakkaan :) Käytiin siis keskiviikkoiltana kattomassa tosi nopeesti se asunto ja se oli mun mielestä aivan ihana ja just hyvällä paikalla kerta keskustaanki on vaan n. 2km. No mietittiin koko ilta ja puolet yöstäki ja laskeskeltiin vähän kuluja ja muita ja tultiin siihen tulokseen että kyllä me se otetaan :D Jännättiin vielä että saako sinne ees ottaa lemmikkiä ja että pitääkö meijän muuttaa  heti koska se asunto ois ollu tyhjillään jo tänään! Aamupäivästä soitin Sivakalle ja olin iha yllättyny ku se nainen sano että voidaan tehdä sopimus vasta heinäkuullekkin ja kissakin oli sallittu! Eli siis kuukausi asutaan vielä täällä ja sitten muutetaan^^ Siis en voi tajuta kuin hyvä tuuri meillä kävi että löyettiin näinkin nopeesti uus IHANA asunto. Meillä on oma sauna, vesi sisältyy vuokraan, ilmanen netti ja maailman ihanin jättimäinen lasitettu parveke! Mulla tuli ekana vaan mieleen että sinne pitäs ostaa jotku kunnon parvekekalusteet ku meijän pieni lasipöytä+ kaks tuolia voi näyttää aika nihkeeltä siellä.. 
Tässä ois pohjapiirrustus kämpästä:


ÄÄÄ toi parveke <3 en voi muutaku hehkuttaa sitä kokoajan >.< se on NIIIN iso, ja ihana. Toi on kylläki ekassa kerroksessa eli ihan maantasalla, mutta ei se haittaa. Vaikka mukavempi ois ollu ehkä että ois ollu ylempänä mutta alhaalla on ainoastaan isot parvekkeet eikä tossa oo mitään tietä tms että kaikki näkis sinne sisälle. Ja eihän se kämppä mikään superisokaan oo mutta just sopiva meille kahelle, ja ainakin isompi ku edellinen :)

Noniin nyt loppu tää hehkutus. Ainiin keskiviikkona käytiin äitin synttärikahveilla ja mama oli tehny aivan ihanaa vadelma-kookospiirakkaa! Siis taivasvarjele että oli hyvvää ja varsinki vaniljajäätelön kera. Ohje löytyy vissiin jostain Pirkkalehdestä ja varmaan pirkan sivuiltaki. Mää vein äitille pinkin gerberan ja se oli saanu jo pinkkejä ruusujaki :) Eilen käytiin Maken äitin kans kaupassa ruokaostoksilla ja meillä oliki melkonen lista ja pari tuntiahan siellä tais iha vierähtää. Ostettiin nimittäin lauantain juhliin kaikki mahollinen ja tänään ois luvassa täytekakkujen ja voileipäkakkujen leipomista! Huomenna sitten syyään niin että maha räjähtää ja mennään vielä meille illemmalla grillaileen :D 





Ei mulla muuta. Onnea kaikille valmistuneille! Viettäkää mukava viikonloppu ja muistakaa syyä hirveesti herkkuja! :D

2 kommenttia:

  1. Tulin vastavierailulle kun olit kommentoinut mun blogiin ja tosi kivalta vaikuttaa tämä sunkin blogi! Ihania kesäisiä kuvia ja positiviisia kirjoituksia! :)

    VastaaPoista