maanantai 18. kesäkuuta 2012

Tuo mulle lämpöö, vie mut aurinkoon

Hei ja ihanan sateista maanantaita -.- Ulkona taas niin nätti ilma eli harmaata ja sateista! Viikonloppuna oli onneksi aivan ihana ilma ja lämmintäki tais olla kokoajan yli 20 astetta. Me ollaan oltu Maken kans viikonloppu ihan kahestaan täällä talossa ku muut lähti mökille perjantaina :) Suunniteltiin että lauantaina herätään jo yheksältä ja lähtään jo kymmenen aikaa Zeppeliiniin shoppaileen.. Herättiinki siinä sitten puol yhen aikaan ja laitettiin ittemme kuosiin ja lähettiin vasta sitte. Shoppailureissulta löyty turkoosi tuubitoppi ja kolme sormusta h&m:ltä. Tosin kotona huomasin että ne sormukset oli liian isoja joten annoin kaks niistä Nooralle ja pääkallosormuksen pidin itellä vaan koska se on niin hieno :D Ehkä piän sitä peukussa. 
Zeppeliinistä ajeltiin Patelaan ja viruteltiin vähän autoa ja kerättiin voikukkia :--D Otettiin Noora kyytiin ja lähettiin hakee makuunista karkkia ja pari leffaa ja tultiin tänne kattoon. Otettiin Fame ja sitte joku kauhuleffa joka oli OIKEESTI maailman paskin kauhuleffa, ja me vaan Nooran kans naurettiin sille koska se oli oikeesti tyhmä :D Oltiin myös aikasemmin käyty ostaan tortillavehkeet joten tehtiin niitäki pitkästä aikaa! Oli kyllä semmonen herkkupäivä että tää viikko pitää kyllä lenkkeillä ku hullu ja vettää pelkkää rahkaa+ananasta.
Sunnuntaina heräiltiin 11 aikoihin ja tehtiin oikeen ihana aamupala! Sen jälkeen käytiin aamusaunassa ja vaan köllöteltiin. Jossain vaiheessa lähettiin vaan ajeleen johonki ku oli niin tylsää ja sitte oliki jo niin nälkä että päädyttiin Göremeen syömään kebabbia^^hyi mun korva on ruma.
Semmosta. Perjantaina ois sitte juhannus eikä mulla oo mitään hajua mitä me tehään. Luultavasti Maken ja Nooran kans keksitään jotaki?! Täällä on ehkä taas talo tyhjänä joten ehkä ollaan täällä ja grillaillaan tai jotaki. Ei oikeen innosta mitään sen erikoisempaa tehä ja muutenki juhannus on mun mielestä aika turha juhla :P Mieluiten oisin vaan jossain mökissä jossa ois ihanan rauhallista, grillailisin, söisin itteni ähkyyn ja kävisin  heittään talviturkin pois ja istuisin koko yön nuotion ääressä :--D
Mitä juhannussuunnitelmia teillä on? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti