maanantai 4. kesäkuuta 2012

Sombrerooo

Kerranki on sellanen olo että ihana ku on maanantai :D On ollu niin hulina viikonloppu että onneksi se on nyt ohi. Perjantaina leivottiin koko päivä ja tehtiin voileipäkakkuja vielä kaheltatoista yöllä. Lauantaina oliki sitten Maken siskon valmistujaiset ja ne kesti koko päivän. Söin kyllä niin paljo sinä päivänä herkkuja että tuntuu vieläki!
minun tekemiä!^^ aika hienoja vaikka ite sanonki >.<


Illasta mentiin sitte meille ku iskän serkku oli tullu käymään. Istuttiin iltaa siellä ja kuunneltiin musiikkia ja käytiin ajeleen. Minä olin koko illan kuskina ja vein porukkaa baariin jonka jälkeen haettiin keskellä yötä Maken kans pitsa ja tultiin kotia :D Sunnuntaina herättiin vasta kaheltatoista ja syötiin juhlista jääneitä herkkuja aamupalaksi(joita on muuten vieläki mm. kokonainen täytekakku!). Lähettiin porukalla käymään tivolissa ihan huvinvuoksi. Ostettiin muutamat liput ja ongittiin ja vejettiin narua :D Kävin mää jopa sombrerossa ja hyi että meinas tulla siinä jo paha olo! Ilma oli aika huono ja alko satamaan kokoajan enemmän vettä joten ostettiin hattarat ja lähettiin kotia kohti. 
Ei tunnu muuten yhtään kesältä ku on tommonen ilma :( Ahistaa ku kokoajan sataa vettä ja ulkona on kylmä niin ei voi lähtee mihinkään. Kaikki muut on jossain kesätöissä ja mä en oo päässy mihinkää vaikka oon hakenu vaikka mihin! En tosiaankaan halua viettää koko kesää kotona sisällä :( Toivottavasti ees ilmat paranee ni pääsis ees vaikka pyöräileen ja biitsille. 

8 kommenttia:

 1. Näyttääpä hyviltä noi ruoat !

  VastaaPoista
 2. noi hiukset käy siulle iha älyttömän hyvin!

  VastaaPoista
 3. ai ku ihanan näkösiä herkkuja:)

  VastaaPoista
 4. Ihana mekko ja ihanat hiukset! Olisin mielelläni tullu syömään noita tarjottavia :)

  ♥: obses-sions.blogspot.fi

  VastaaPoista