torstai 7. kesäkuuta 2012

My crib

Heimoi. Taas maailman tylsin päivä ja koko aamun on ollu ihan surkee ilma. Paitsi että just ku aukasin tämän koneen äsken ja kirjotin tähän ekan sanan ni ulkona alko paistaa aurinko :D Voi juma, kohta siis varmaan ulos! Ajattelin esitellä tän meijän hulppean "asunnon" >.< Ja enskuussa sitte ku ollaan muutettu niin tulossa kunnollinen esittely meijän uuesta kämpästä. Me asutaan siis tällä hetkellä Maken vanhempien omakotitalossa. Meillä on oma sisäänkäynti ja tällai niinku kaks huonetta, eteinen ja vessa jossa on myös suihku. Tää järjestely on siksi koska me irtisanottiin meijän entinen asunto ja ajateltiin että löyetään ehkä uus aika nopeesti muttei sitte ehitty löytää. Ja ollaan saatu säästettyä vähä rahaa nyt ku asutaan täällä ja ei tarvi maksaa vuokraa :) Ruokaa tehdään tuolla oikeessa keittiössä koska meillä ei oo mitään omaa keittiötä täällä. Tai on tuo toinen huone missä on mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin jne mutta ruokaa siellä ei voi tehä. Tää meijän puoli on varmaa jotaki 30-35 neliötä mutta koko tää talo taitaa olla jotaki 150neliöö.
Tässäpäs muutama kuva tästä meijän asumuksesta

Talo ulkopuolelta. Älkää säikähtäkö, tää kuva on otettu joskus yli kuukausi sitte. Tuo kukkapenkki on tällähetkellä jo täynnä kukkia ja lunta ei oo enää maassa :--D hahah.

Meijän olkkari-makkari. Sänky on tuolla sohvan takana.
Eikö ookki hemasevan väriset seinät?! :D Purettiin vaan osa tavaroista koska tiiettiin ettei asuta täällä kauaa. Sen takia pahvilaatikoita on joka paikassa ja ne ei mahtunu varastoon.. 

"Keittiö" :D
"Oikia keittiö" :D

Ruokahommat meillä toimii niin että joko Maken äiti tekee ruokaa kaikille tai sitten me tehään ruokaa kaikille tai sitten kaikki tekee itelle :D Riippuu ihan päivästä ja siitä kenellä on nälkä, mutta mun mielestä on joskus mukava vaan istua valmiiseen pöytään. Nyt ollaan asuttu täällä vähän yli kuukausi ja vaikka aluksi mua ahisti tosi paljo niin on ollu ihan kivaa. Vaikka ihana päästä omaan kotiin ja jotenki kaipaan kuitenki sitä rauhaa mitä omassa kämpässä on ja sitä että saa sisustaa ja järjestellä paikkoja. Vähän yli 3 viikkoa vielä ja sitten päästään meijän omaan pikkukaksioon asustelemaan. Toivotaan vielä että heinäkuussa ois lämpimät ilmat niin mää pääsen loikoileen jokapäivä vaikka biitsille, on nimittäin niin lyhyt matka joka paikkaan sieltä. En ois kyllä voinu toivoakkaan parempaa sijaintia sille asunnolle ja oon ikionnellinen ettei mun tarvii kulkea enään bussilla mihinkään :) 

oijoi, nyt paistaa siihen malliin että pakko mennä ulos! >
Aurinkoista torstaita teille kaikille!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti