keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Merisuolaa?

Haudi! Täällä ollaan taas erittäin pirteänä:) Heräsin jo aikasin ja oon ehtiny tekeen vaikka mitä! Kävin sellasen 20 minuutin kävely-juoksulenkin. Oon alottanu ton lenkkeilemisen aika iisisti koska siitä on niin pitkä aika ku oon urheillu tälleen. Mulla tuli jo tossa ajassa hirvee hiki ja olin iha poikki. Ens viikolla alan varmaa käymään jo vähän pidemmän lenkin ja sitte taas seuraavalla viikolla saatan jo juosta koko matkan.. Tosiaan kerkesin just takas kotia ku alko satamaan iha hulluna rakeita! Maa näytti siltä ku sinne ois heitetty karkeeta merisuolaa >.< 
Mitähän oon täällä jo touhuillu..Ainaki vaihtanu pussilakanat, pessy pyykkiä, siivonnu vaatekaappia, kattonu telkkua, löytäny uusia blogeja luettevaksi ja leikkiny Pepin kans :) Asiasta kolmanteen. Tänään käyään kattoon yks asunto Värtössä ja toivottavasti se on kiva koska ei olla nähty siitä ees kuvia tai mitään joten nyt nähään se ekan kerran :) Ja meijän pitäis jo huomenna ilmottaa että halutaanko me se vai ei. Katotaan mitä sieltä paljastuu :D Tätäkö se kesä on? :)


"värijärjestyksessä" :--D Eipä taija kestää paria päivää kauemmin tollasena 

Hahaa, varmaa ensimmäinen "päivän asu"-kuva >.< No yritys ainaki..
Housut- Only / Paita- Kirppis / Vyö- H&M / Kengät- Skopunkten / Käsikoru- Kirppis / Sormus - Gina Tricot

Nyt syömään salaattia kerta kelloki vetelee jo puoli kahessa enkä oo syöny tänään muutaku ton proteiinipatukan :--D Heipppa! Huomenna kuulette sitte miten sen asunnon kanssa kävi.

4 kommenttia:

 1. ompa sulla söpönkiva blogi! ja ihana kissa (:

  http://leijonaametsastan.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. sulla on niiiin ihana blogi ! ihana murre sulla, ku joistaki postauksista sitä löytyy:--D sait uuden lukijan.:--)


  http://nautinelamasta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. kiitos=D haha, Oulun murre on iha kiva^^ tervetuloa lukijaksi!

  VastaaPoista