maanantai 21. toukokuuta 2012

Ei ees pronssia

Helou, kuten otsikko kertoo, on täällä viikonloppuna seurattu jääkiekkoa! Täytyy kyllä sanoa että petyin tosi kovasti ettei saatu ees pronssia. Mutta kyllähän ne pojat hyvin silti pelas :) Ensvuonna uus yritys sitten! Viikonloppu meni muuten iha kivasti ja onneksi aurinko paisto ainaki lauantaina. Tosiaan lauantaina katottiin peliä meijän porukoilla. Tai no pojat katto ja minä grillailin meille! Oli kyllä taas kerran namia ruokaa ja mikään ei kyllä voita grillattuja paprikoita, tomaatteja, kesäkurpitsaa, maissia ja muita herkkuja! Peli loppu surkeesti mutta me ei lannistuttu. Istuttiin iltaa musiikkia kuunnellen ja oli ihan jees ilta :) Sunnuntaina ei ollukkaa nii hauskaa. Ei ollu mitään huonoa oloa mutta päätä särki ihan jumalattomasti eikä yhtäkään särkylääkettä koko talossa :D Onneksi se meni parissa tunnissa ihan itekseen ohi ja päästiinki kotia kattomaan peliä herkkujen kera. Loppuilta me vaan oltiin ja pötköteltiin ja painuttiin pehkuihin joskus 9 aikaa :D Väsytti kyllä aivan pirusti ja nukuin jopa yhteentoista asti. Univelat on taas nukuttu pois ja nyt ollaan pirteenä ku peipponen. Ulkona on aivan tajuhyvä ilma! Aurinko paistaa täysin siniseltä taivaalta mutta ei tuolla kyllä mikään hrveen lämmin oo. Jotaki +10 taitaa näyttää mittari jos sitäkään. 
Ainiin, sain perjantaina ostettua lenkkarit! Jee, nyt pääsen kunnolla alottaan lenkkeilyn ehkäpä jo heti tänäiltana. Ostin lenkkarit lidlistä hintaan 19,90 >.< Koska tarvin vaan jotku lenkkarit millä voi kävellä/juosta ja en raaskinu sijottaa niihin hirveesti. Ajattelin että ostan aluksi jotku ihan peruskengät ja jos innostun enemmän tuosta lenkkeilystä niin ostan sitte jotku ihan kunnon juoksukengät :) 
Nyt tulossa viikonlopun kuvapläjäys ja sitte lähen meikkaamaan! ADIOSS





















Hyi.
uus tukkaväri. Kattokaa nyt miltä se näyttää auringossa! i loveit!



Ps. Vähänkö muuten ootan perjantaita sillä me ollaan lähössä Maken ja sen pikkuveljen kans niitten mökille! <3 Ahh, eka mökkireissu tälle kesälle ja luvassa siis saunomista, grillailua, kalastamista ja muuta mukavaa! Niin ja tottakai Peppiki pääsee matkaan :) 

6 kommenttia:

  1. sulla on kyllä tosi kiva blogi , liityin lukijaksi :)
    http://jennaaasd.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Namiiii rilliruokaa täälläkin tehty jo! Ja ps sulla on todella kauniit silmät :-)

    VastaaPoista
  3. Oot tosi nätti ja kiva katsoa/ lukea blogia kun on tosi hyviä kuvia! :)

    VastaaPoista