perjantai 4. maaliskuuta 2016

HOME DETAILS

Ihanaa perjantaita tyypit :)
Vitsi miten huiiiippu päivä takana. Tai oikeestaan huiput pari viimestä päivää. Ensinnäkin se asunto mitä käytiin kattomassa, niin me saatiin se! Muutetaan enskuun puolessavälissä siis 65neliöiseen asuntoon(nykysessä 47) ja se on n.4km päässä keskustasta eli vähän  kauempana ku tää nykynen. Se ei sinänsä haittaa sillä Makella lyhentyy työmatka vähän ja bussit kulkee sieltä tosi hyvin. Se asunto on niin ihana, ja vaikka talo on vanha niin siellä on tehty kiva pikku pintaremontti ja mm keittiö on rempattu kokonaan. Se keittiö onki mun lempparijuttu koko asunnossa. Oi että en malta odottaa että pääsen esittelemään sen teille, kunhan saadaan muutettua ja pistettyä kämppä asumiskuntoon..
Toinen hehkutuksen arvonen juttu on se, että sain nyt määräaikaisen työsopparin sinne paikkaan jossa olin(tai oon edelleen) extraajana. Musta tuli siis sijainen yhdelle työntekijälle ja työtunteja tulee siis olemaan paljon enemmän ku extraajana. Ja toki saan myös tehdä tuurauksia edelleen muissa Oulun myymälöissä. 
Jännä miten yhtäkkiä lyhyessä ajassa kaikki asiat järjesty. Pari viikkoa sitte voitin yhdestä blogiarvonnasta Yves rocherin kosmetiikkapaketin. Eilen voitin facebookin arvonnastaki s-ryhmien lahjakortin ja mietin jo että mikä ihmeen tuuri tää nyt on ku kaikki hyvät asiat tapahtuu kerralla :D Hahah.

Tässä mää taas vaan höpöttelen kaikkea vaikka tän postauksen ideana oli tulla laittamaan kuvia tän hetkisistä lemppariyksityiskohdista meidän sisustuksessa. No, mutta ainakin tuo asuntohomma liittyy jotenki näihin kuviin vai mitä? 

 Päällystettiin tää meijän senkki tommosella harmaalla dc fixillä, joka on siis vähänku kontaktimuovia. Tuo päällystäminen on niin helppoa ja saa niin erilaisen ilmeen huonekaluihin. Ostettiin tuota Bauhausista ja semmonen rulla maksoi jotain 6€. Tykkään tosta tällähetkellä niin paljon, ja nuo taulut on kans ihan lempparijuttuja.

Yhteistyössä Ellokselta saatu kori on kans ihan yks lempparijuituista täällä. Oon laittanu siihen vilttejä ja se komeilee tuossa tv-tason vieressä. Niin nätti pikku yksityiskohta.

 Primasta ostetut pallovalot varasti mun sydämen heti ku näin ne kaupassa. Ne koristaa makkarissa meidän isoa valkoreunaista peiliä ja näistä en luovu ikinä♥..

 Tää Ikean tarjotin on toiminu jo kauan mun korujen säilytysalustana kuten myöskin nuo samaa sarjaa olevat tuikkukipot. Aluksi ostinki ne tuikkuja varten, mutta koska kynttilöitä tulee niin harvoin poltettua niin päätin laittaa ne järkevämpään käyttöön.

 Myös tietokoneen taso päällystettiin tämmösellä marmorikuvioisella dc fixillä, joka myöskin on Bauhausista. Tää tuo niin raikkaan ja kivan ilmeen makuuhuoneeseen ja toimii hyvin kuvausalustana ;) Kuten monet on varmasti sen kuvista huomannu, hihi.

Oon vieläki iha rakastunu tähän tuikkutelineeseen, jonka löysin joskus kirpputorilta. Tuo vaan sopii tohon tv-tasolle ku nenä päähän. 


Viimeinen lemppari on tää seinätarra, joka koristaa olkkarin seinää. Oon vaan edelleen ihan hulluna näihin seinäteksteihin, vaikka nää onki vissiin jo vähä out? :'D Harmi että joudun vaan jättämään tämän tekstin tähän ku muutetaan. Yhyy.

Kiinnostaako teitä tällaset sisustusaiheiset postaukset? 








27 kommenttia:

  1. Ihania juttuja :)<3 ja niin huippua juttuja kyllä tapahtunut sulle lyhyessa ajassa! Oon niin ilonen sun puolesta <3 ja mä niiin haluan tuon tuikkutelineen!! <3_<3 kohta määki pääsen värkkään tuon marmorialustan kanssa ku jenna kävi sitä hakemassa mulle, oujee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Ihana että oot ilonen mun puolesta :> Oujea, meinaatko mihin laittaa sitä marmoria? ;D

      Poista
  2. Aivan ihania detailejä teidän kotona, niin paljon kaikkea kivaa mitä haluaisin itsellekin kotiin 8) Varsinkin joku tuollainen kiva tekstitaulu olisi ihan täydellinen yhden meidän lipaston päälle. Ja nuo pallovalot, tahdon samat! Voi vitsi tajusin tämän postauksen luettua kuinka vaiheessa tämä meidän koti vielä onkaan:'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon:) Tuo tekstitaulu on kyllä kiva, Jyskistä löytyy hienoja ja HALVALLA :D Ja joo on tääki kuule vielä ihan vaiheessa ja varsinki nyt ku tulee muutto isompaan :'D Pallovaloja kannattaa käyä kurkkaan Prismasta, siellä nimittäin nuo makso vaan 13€ ;)

      Poista
  3. Oii ihania juttuja! :) Etenkin noi taulut ja valopallot on kivoja :) Tykkään myös noista seinäteksteistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos tykkäät=) Seinätekstit on niin kivoja! Harmi että niitä ei voi ottaa muutosssa mukaan!

      Poista
  4. Ihania yksityiskohtia <3 kaikki sopi omiin Silmiin, tykkäsin! Sisustuspostauksia on muutenki kiva lueskella aina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kuulla että näitä jaksaa lueskella:)

      Poista
  5. Jeeee, ihan mahtavaa kuulla Nina! Paljon onnea työpaikasta ja uudesta asunnosta :>♥ Todellakin sisustuspostauksia saa tulla enemmän ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiiiitos<3 oon kyllä niin happy! Ja noniin sitte antaa tulla vaan ;)

      Poista
  6. Oi ihania pieniä yksityiskohtia asunnossasi! Itseäkin himmottais niin paljon hommata nuo pallovalot! :)
    http://pinkxpineapple.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kannattaa käyä Prismasta kattomassa pallovaloja :)

      Poista
  7. Ihania juttuja, varsinkin toi musta kori, jossa nuo viltit on ja toi peili pallovaloineen :)

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ne on iha mun lemppareita! Toi peili varsinki <3

      Poista
  8. Aivan ihania ykstyiskohtia, etenkin tuo kori vilteille ja tyynyille! Mä olen haaveillut sellaisesta pitkään itsekin muttakun sitä tilaa ei vaan löydy ainakaan tällä hetkellä :( Järjettömän isot onnittelut uudesta asunnosta ja söpparista! <3 Mä olen niin iloinen sun puolesta ja tiedän kyllä itsekin, kuinka hyvältä tuntuu saada edes jonkinmoinen soppari kouraan työttömyyden jälkeen! Tästä se lähtee, toivottavasti se määräaikaisuus muuttuu pian vakkariksi ja kokoaikaiseksi! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Tiiän ton tunteen ku tilaa ei oo:( Ja kiitos paljon<3 On se kyllä ihana fiilis ku melkein kaks vuotta jo menny työttömänä:o Ja puhetta oli että jatkoa voi olla määräajan jälkeen jos tekee työt hyvin:> <3

      Poista
  9. Oi miten ihania asioita sulle on tapahtunut lyhyen ajan sisällä, mutta odotus palkitaan. Oon niin onnellinen sun puolesta ♥ Vitsi miten kivat noi valopallot, ihan tekisi mieli itelläki laittaa, mutta äääh tuntuu etten oo tällä hetkellä yhtää tyytyväinen tähän omaan kotiin. Tai ei tee mieli ees laittaa tänne mitään. Toivotaan, että sais tulevaisuudessa sit sellasen kodin ku oon aina halunnu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniimpä! Ihan ihmeellistä että kaikki vaan tapahtu:D Kiitos muru<3 MITÄ, sinäkö et oo tyytyväinen teidän kotiin? Teillähä on ihan täydellistä:D Ainaki mun silmään!

      Poista
  10. Ihastuttavia yksityiskohtia teillä ♡ mulla on ollut pitkään mielessä tuollaisen metallikorin hankinta joten taidanpas kurkata elloksen sivut, hhmm :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:> Käyppä kurkkaan joo! Kärkkäisellä oon myös nähny tommosia mut ne on vaan pienempiä:)

      Poista
  11. Ihan huippua Nina että saitte sen kämpän ja muutenkin asiat alkavat järjestyä!! :) Oon onnellinen siun puolesta ♥ Yleensä ne asiat tosiaan jossain vaiheessa kääntyvät parempaan päin, vaikka aluksi tuntuisikin toivottomalta! Aivan ihania yksityiskohtia teillä kotona, ihastuin tuohon harmaaseen senkin päälliseen ♥ Itse ainakin tykkään paljonkin tällaisista sisustuspostauksista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä:) Kiitos ihana<3 Jee sisustuspostauksia siis luvassa lisääkin ;)

      Poista
  12. voi että, hurjasti onnea kämpästä ja työstä ja arvontojen voittamisesta, onpa ihana lukea noin hyviä uutisia täältä!! :) ♥ sisustus myös näyttää aivan ihanalta, tuo marmoripinta on kaunis ja hirmu kätevää tuo dc fix! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni<3 Tuo on kyllä niin kätevää. Oisin kokoajan päällystämässä jotaki sillä :'D

      Poista
  13. Ihania kuvia sun blogi täynnä! :)

    VastaaPoista
  14. Onnea uudesta kodista ja työsopimuksesta! :) Ihanaa, että sulla alkaa asiat järjestymään :) Ja ihania kuvia kodista ♥ En toki myöskään malta oottaa kuvia sieltä uudesta kodista! :)

    VastaaPoista