sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

DIY - HEDELMÄKORISTA LAMPUNVARJOSTIN

Muistatteko ku kerroin että mulla on pari diyjuttua mielessä? No päätin jo tällä viikolla toteuttaa niistä toisen, koska tää oli ihan pikkuhomma. Eli siis olin kyllästyny meijän keltaseen hedelmäkoriin, koska ensinnäkin se väri ei enää miellyttäny mua. Oisin voinu vaan maalata sen ja jättää siihen, mutta koska pidän AINA hedelmiä muutenki jääkaapissa(oonko ainoo joka vihaa lämpimiä hedelmiä?:'D) joten se hengaili pöyällä ihan turhakkeena. Näin yhessä kaupassa semmosen "timantinmuotoisen" ja kuparinvärisen lampun johon ihastuin heti, joten sainki siitä idean väsätä samantyylisen ite. Lähtötilanne oli siis tämä:

Alotettiin sahaamalla rautasahalla tuolta pohjasta palanen pois että saatiin johto ja lampputsydeemi siitä läpi. Tuo itse lamppu on meidän vanhasta lampusta otettu, joten tähän projektiin piti hommata ainoastaan spraymaali. Ostettiin Prismasta tollanen kuparinvärinen maali, joka maksoi 4,90€. 
Maalattiin kori kauttaaltaan ja ujutettiin johdot läpi ja tadaa, lamppu oli valmis! Tarkotus olis hommata tohon lampuksi vielä sellanen iso pallolamppu, että valoa tulis enemmän ja näyttäishän tuo kivemmaltaki. 
Eihän tää mikään maailman hienoin lamppu oo, mutta tykkään ihan älyttömästi ja aattelinki laittaa tän keittiöön sitte uudessa asunnossa. Niin ja onhan nää itsetehdyt jutut aina jotenki niin kivoja sisustuksessa!
Mitäs pidätte? Onko joku muu innostunut värkkäilemään itse sisustusjuttuja? ;)
10 kommenttia:

 1. Vautsi, ihan huippu idea ja tosi kivalta toi näyttää! Mä oon ite tosi huono tai no mulla ei oo hermoja tuollaseen niin en jaksa värkkäillä vaikka oiski tosi kiva. Itetekemissä on aina se parasta kun pääsee ite tekemään jotain kivaa eikä vaan osta kaupasta valmiina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi;D Mää oon just alkanu tykkään kaikesta ite värkkäämisestä! Oon iha mielissään seuraavaksi alottamassa tekemään yhtä hyllyä;)

   Poista
 2. Heei ihan huikee idea! ;D Näyttää tosi hyvältä, ja itse tehdyt jutut tosiaan on kivoja :)

  VastaaPoista
 3. Vautsi!!! Vähänkö ihana :0!!! Huippu idea<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D<3 Mustaki ihan hauska idea ku voi uusiokäyttää kotoa löytyviä juttuja x)

   Poista
 4. Ihan mielettömän kätevää ja niin hyvä idea!<3 :D Mä oon kattellut saman tyyppistä lamppua hobby hallista johonkin 50-60e luokkaan :D ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös;) mäki katoin tommosta kodin ykkösestä mutta sit aattelin et kokeilen tuleeko tosta hieno :'D

   Poista