keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

10 TIPS FOR BETTER MORNING

1. Herää aikaisin! Ite tykkään herätä aikaisin(6-7 maissa) koska oon huomannu olevani sillon paljon pirteämpi herätessä kuin että jos nukkuisin puolillepäivin asti.

2. Juo heti aamulla iso lasi vettä. Laita sekaan vaikka loraus sitruunamehua. Näin kuona-aineet lähtee heti liikkeelle elimistössä ja aineenvaihdunta herää uuteen päivään.

3. Kuuntele musiikkia. Mulle on tullu sellanen rutiini että ku kävelen keittiöön ni napsautan radion taustalle soimaan. Mikä ois parempi aamunaloitus ku kuunnella hauskoja aamuohjelmia radiosta.


4. Aloita aamusi liikunnalla. Mää oon niin aamutreenaaja ku olla ja voi! Tykkään alottaa aamun kuntosalitreenillä kun taas päivällä ja illalla ei enää huvita. Jos kuntosali kuulostaa liian raskaalta niin käy vaikka heittään pikku kävely auringonnousussa tai tee pieni kotijumppa. Olo on paljon virkeämpi ja puhtia riittää koko päiväksi!

5. Syö kunnon aamupala. Tästä minä en luista ikinä. Mikään ei oo ärsyttävämpää ku se ettei aamulla ehdi syödä, tai hyvällä tuurilla ehit bussiin juostessa heittää naamaan puolikkaan banaanin. Panosta siis hyvään aamupalaan. Kannattaa koittaa herätä vaikka 15min aiemmin ku yleensä ni siinä ehtii jo hyvinki tehä puuron ja syyä sen rauhassa. 


6. Ajattele positiivisesti. Myönnän että joskus tulee aamulla mietittyä että äh ku pitää mennä tänään töihin tai että saispa nukkua vielä ku kaikki vaan ärsyttää. Ajattele sen sijaan heti herätessä kivoja juttuja mitä tänään tapahtuu. Huono aamu - huono päivä, niin se vaan menee. Päätä, että tänään on hyvä päivä.

7. Nauti. Vapaapäivänä kannattaa nauttia oikeen kunnolla syömällä aamupala vaikka sängyssä ja lueskelemalla blogeja kaikessa rauhassa. Työaamuinakin joku pieni nautinnonhetki tekee päivästä heti paremman. Varaa sen verran aikaa että ehdit vaikka meikkailla kunnolla tai nauttia aamukahvin parvekkeella. 

8. Siivoa/järjestä illalla koti niin että aamulla sieltä on kiva herätä. Ei kukaan halua aamulla kävellä keittiöön ja huomata metrin tiskiläjää pöydällä. Siinä tulee väkisinki pahalle tuulelle.


9. Pese kasvot jääkylmällä vedellä ja anna niiden kuivua itekseen. Tää on hyvä keino saada unihiekat pois silmistä ja ihokin tykkää. 

10. Osoita rakkautta. Tee kumppanille aamupala valmiiksi tai vie kupillinen kahvia sänkyyn. Pienet teot toisen hyväksi saa omanki fiiliksen nousemaan. Laita vaikka kaverille viestiä jossa toivottelet hyvää huomenta tai ota lemmikki kainaloon ja anna sille pieni hellyttelyhetki. 
14 kommenttia:

 1. Voisin allekirjottaa kaikki! Todellakin nuo asiat tekee aamusta ja päivästä paremman :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä!:) Välillä on semmosia aamuja että väsyttää ja kaikki kiukuttaa, ni sillon pitää vaan koittaa muistaa nämä vinkit. Mikään ei oo niin ärsyttävää ku huono aamu!:D

   Poista
 2. Ihania vinkkejä!! Samaistun erityisesti siihen että kun aloittaa aamun treenillä, musiikilla, nesteytyksellä ja kunnon aamupalalla, niin hyvä päivä on taattu!! :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ei vitsi ihania vinkkejä Nina<3 Ja paljon samoja huomaan itessänikin!:>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiitos Emilia<3 Näillä kyllä lähtee aamu käyntiin ;)

   Poista
 4. Aah miten täydellinen aamupala! <3 Ihania vinkkejä. Aina on ihana herätä kun kotona on siistiä, vaikuttaa ainakin omaan mieleeni merkittävästi :)

  http://by-rosejuliet.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep! Oispa nytkin tuo aamupala tossa eessä;D On kyllä kivempi herätä ku on kämppä siistinä eikä tarvi heti alkaa stressaamaan sotkusta!

   Poista
 5. Hyviä vinkkejä! :) Aamupala on kyllä niin tärkeä osa päivää, syön aina aamupalan. Ihania kuvia tässä postauksessa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla:) Aamupala on kyllä tärkee, mä kans pyrin ainakin syömään aina jotaki aamuisin:D Kiitos Niina:)

   Poista
 6. Varsinkin noi viisi ensimmäistä kohtaa on osa ihan mun jokapäiväistä aamurutiinia! Jossain vaiheessa halusin olla aamuisin ihan vain hiljaisuudessa yksinäni, ja vaikka edelleen aloitan aamuni mielelläni ihan vaan itsekseni niin radio kyllä napsahtaa päälle ja toimii ikään kuin seurana ja taustaäänenä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva! ;) Joo mulla on tullu kans ihan tavaksi tuo että radio napsahtaa päälle heti:D Nytkin se pauhaa tuolla taustalla

   Poista
 7. Kumpa saisi alottaa kaikki aamut rauhallisesti. Viikonloput on yleensä niitä parhaimpia päiviä viikon sisällä kun saa vaan alottaa päivän rauhassa ja elää sen päivän kiirettömästi. Hyviä vinkkejä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep! Sulla on ihana ku saat viikonloppuna rauhassa laitella aamulla ja teet aina niin ihania aamupalojaki ;)

   Poista