tiistai 15. maaliskuuta 2016

6 X MINILOMA PIKKU-SYÖTTEELLÄ

 Heippatirallaa. Tuli pidettyä tämmönen viikon pikku hiihtoloma näköjään täältä blogistaki. On ollu niin paljo tekemistä ku Makeki on lomaillu ettei oo viittinyt roikkua koneella. 
Viime torstaina koitti kauan odotettu yhen yön minireissu Pikku-syötteelle, jonne lähettiin ajelemaan heti herättyämme. Yövyttiin Hotelli Pikku-syötteessä ja saatiin huone heti kahdeltatoista ku oltiin saavuttu perille. Make lähti samantien rinteeseen ja mää jäin huoneeseen keksimään tekemistä. Ja nyt ennenku kukaan kysyy miksen lasketellu, niin en vaan voi sietää sitä hommaa :D Oon tasan kerran lasketellu suksilla ja kaks kertaa KOKEILLU lumilaudalla laskemista, tuloksena lähinnä sadat mustelmat ja viis tuntia itkemistä. Jäin siis suosiolla itsekseni päiväksi ja ensimmäisenä suuntasin ottamaan kuvia pihalle. Kyllä silmä lepäsi tuolla valkoisessa maisemassa! Kävin hotellin kuntosalilla, joka oli ihan hirvee läävä. Treenasin ehkä 15min ja oli pakko lähteä vetämään koska siellä ei vaan ollu mitään laitteita. Laskin itelleni kylpyveden ja loppuajan lilluinki poreammeessa kunnes Make tuli hotellille. Lähettiin yhessä syömään hotellin ravintolaan ja ähkyn jälkeen mentiin vielä uuestaan yhessä ammeeseen moneksi tunniksi. Loppuilta meni herkkuja nauttien hotellin pehmosessa sängyssä. 
Perjantaina lähettiinki heti aamupalan jälkeen kodalle paistamaan makkaraa. Sitten jo ajeltiinki kotia ja molemmat masisteltiin autossa ettei haluta mennä vielä takas. Oli siis kiva minireissu, vaikka hotelli ei ollutkaan ihan semmonen mitä odotettiin. Huone oli kuitenki tosi kiva ja koko reissun kruunas tuo oma poreamme. Kyllä tämmöset pikkureissutki aina piristää sitä arkea kummasti.Viimeinen kuva on vähän sneak peekkiä mun kuvailusessioista;) Saatanpa julkaista myöhemmin lisää ku sain otettua niin kivoja kuvia!

4 kommenttia:

 1. Vähän ihana poreamme! Kyllä tollasessa kelpais loikoilla :D Minireissutkin piristää aina paljon <3

  www.kenkafriikki.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä!;D Oli kyllä ihana. Oispa kotonaki tommonen!!

   Poista
 2. Vaikka toi minireissu oli lyhyt niin kyllä seki varmasti piristi ja oli semmonen mukava kokemus. :) Ihana tuo vimppa kuva ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No piristi kyllä ja olihan tuo kiva käyä välillä muuallaki ku olla kotona :P Kiitos Jenppu<3

   Poista