maanantai 19. lokakuuta 2015

SIMPLE OUTFIT


Heippa! Mitäs teille kuuluu?
Mulle kuuluu aika hyvää tällähetkellä. Viikonloppu sujui jotenki erityisen mukavasti. Perjantaina oli ihan koti-ilta jääkiekkomatsin ja herkkujen kera. Lauantaina käytiin äitin, iskän, siskon ja Maken kanssa Koitelinkoskella paistamassa makkaraa ja ulkoilemassa. Jäätiin vielä makkaranpaiston jälkeen istumaan sinne kallioille auringonpaisteeseen. Oli niin ihanan lämmin ja täydellinen syysilma, niin piti nauttia ihan kunnolla siitä hetkestä. Illemmalla käytiin vielä pelailemassa frisbeegolffia ja käytiin hakemassa Makuunista pari leffaa, joita ei tosin ees jaksettu loppujenlopuksi kattoa. Molemmat oltiin touhukkaan päivän jälkeen niin väsyneitä että sänkyyn kömmittiin jo yhdeksältä :D Kunnon vanhukset!
 Sunnuntai menikin sitten tyttöjen kans hengaillessa Jennan kotona. Valmistettiin Jennan ja Empun kanssa ihan superhyvä brunssi, josta tultiin kaikki niin täyteen että löhöttiin monta tuntia tuskissamme sohvalla. Brunssikuvista saatte nauttia myöhemmin ihan omassa postauksessa ;)

DSC_3372


TAKKI-DRESSLINK / HUIVI JA NEULE -GINATRICOT /  FARKUT-ONLY / KENGÄT-H&M

Tän postauksen kuvat on otettu pari viikkoa sitten ku käytiin kahvittelemassa kaupungilla. Kello tais olla jo melkeen seitsemän ilalla ja aurinko oli just ehtiny laskea, joten siksi näistä kuvista tuli melko pimeitä ja suttusia. Mun visio hienoista auringonlaskukuvista jäi nyt toteuttamatta, mutta toivotaan että vielä tänä syksynä nähdään sen verran aurinkoa että saisin semmosia kuvia otettua..


Ps. munkin blogi löytyy Indiedaysin inspiroivimmt blogit-kilpailusta lifie kategoriasta. Toivon, että käytte äänestämässä jos tykkäilette mun blogista:) Äänestykseen pääsee tuolta sivupalkista ja sieltä selaamalla vähän alaspäin löytyy Dream of life. 


14 kommenttia:

  1. vaikkei nää kuvat oo niin tarkkoja ku päivemmällä otetut, niin on nää silti tosi hyviä! tuo takki on tosi kaunis. :) ja sun viikonloppu kuulostaa niin hyvältä! pitäs itekki vielä ehtiä koitelinkoskelle viettää tollasta päivää ennenkö tulee talavi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos Enni:) Oma silmä on nii tottunu kirkkaampiin kuviin, että ei oikein miellytä nämä:D Juu ehottomasti Koiteliin ennenku tulee talvi! Kyllä itekki aattelin vielä ehtiä siellä käymään pari kertaa nyt syksyllä <3 Viikonloppu oli kyllä kiva :>

      Poista
  2. Sun viikonloppu kuulostaa kyllä huipulta :) ja toi takki.. mä en kestä se on ihan super ihanan näkönen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi hauska viikonloppu:) Varsinki tuo sunnuntain brunssi ja ruokakooma :'D Kiitos!

      Poista
  3. Minusta nää kuvat oli just ihanan tunnelmallisia :)<3 !! Super ihana toi takki!! Mullekki ;) ja noi kengät myös on aivan ihanat <3 oli kyllä niin huippis sunnuntai yhdessä :** meidän reissua nyt sit ootellessa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ohan näissä vähä tämmöstä mystistä tunnelmaa ;D Kiitttti<33 Ja oli niin huippua kyllä ku vaa koomailtiin. Jooooo äkkiä möksälleeeee ;)

      Poista
  4. Nää kuvathan on tosi kivoja, eikä yhtään suttuisia mun silmään :) ihanan simppeli asu, iskee muhun! ♥

    VastaaPoista
  5. Minusta nää kuvat on tosi kivoja. Sanoit Ennille tuolla ylempänä, että oot tottunut kirkkaampiin kuviin niin toisaalta nää on hyvää vaihtelua ja tuo omanlaisen tunnelman kuviin. Ei yhtää pahoja. :) Olipa meillä ihana brunssi ja ääää reissua odotellessa. huippua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva jos tykkäät:) Ja onhan se kivaa vaihtelua että on välillä vähä erilaisia kuvia ;) Todellaki täällä jo ootellaan tulevaa trippiä, iiks!!

      Poista
  6. Mun mielestä nää kuvat on tosi kivoja ja ei haittaa yhtään, ettei ole niin kirkkaita. Sopii näihin tosi hyvin ja ovat erilaisia mitä yleensä, mistä kyllä annan ison peukun! <3 Sun viikonloppu kuulostaa ihanalta ja hei paljon onnea kilpailuun, mun äänen sä ainakin saat :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :') Pitääki vissiin alkaa ottaan välillä kuvia vähän eri valaistuksessa ja paikoissa ;) Voi kiitos äänestä! ootpas ihana <3

      Poista
  7. Ihana asu! :) Simppelit on just kaikista kivoimpia, ainakin mun mielestä! Ja btw, äänestin sun blogia!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon:) Ja voi miten ihana, kiitos äänestäsi<3

      Poista