lauantai 24. lokakuuta 2015

LIFE IS BETTER WITH FRIENDS

Kuvat / Laura 

Olin kokonaan unohtanut tietokoneen uumeniin nämä talvella Lauran ottamat kuvat musta, Emiliasta ja Jennasta.
 Yks päivä kuvia selaillessa törmäsin näihin ja kattelin näitä hymyillen. Aloin miettimään että mitä jos en koskaan olis alkanu kirjottamaan tätä blogia. Olisinko koskaan tutustunut näihin ihaniin ihmisiin?
Tiiättekö ku on semmosia ihmisiä, joiden kanssa ei tarvi miettiä mitä suustas päästät? Semmosia joille voi kertoa mitä vaan itsestäs ja ne ei tuomitse sua? Semmosia joiden kanssa voit nauraa niin paljon että vatsalihaksiin sattuu? Semmosia, joiden toivot pysyvän sun elämässä aina. 
Nämä tytöt on just sellasia.
Oon niin onnellinen teistä KAIKISTA ystävistä, keihin oon tutustunut bloggaamisen myötä.
Tunnen pienen onnenkyyneleen pyrkivän ulos silmäkulmasta,
olette tärkeitä. 

12 kommenttia:

 1. Niin ihanasti kirjotettu, ootpa ihana :') <3

  VastaaPoista
 2. awww, ihana postaus ♥ ootte kyllä kaikki kolme ihan mahtavia tyyppejä :-) ja mä oon kans tutustunut bloggaamisen avulla niin moneen upeaan tyyppiin, etten voi muuta ku olla superonnellinen :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ On se mahtavaa miten samanhenkisiä tyyppejä tämän harrastuksen kautta on löytyny :) Kyllä pitää olla kiitollinen kaikista!

   Poista
 3. Voii, tää oli kyllä niin ihana postaus<3 Bloggaamisen kautta on kyllä saanut niin paljon tärkeitä ystäviä :-* Mulla tuli näistä kuvista mieleen ihan sinkkuelämää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;* Kiitti! Ja en ois kyllä sillon bloggaamista alottaessa uskonu että löytyy näin samanhenkisiä ystäviä<3 Hahah, voi apua Lindaki sano yhessä postauksessaan että hänellä tuli meistä mieleen sinkkuelämää naiset :'D hahahaha. Hauskaa tästä vielä tekee sen että ollaan kaikki varattuja XD

   Poista
 4. Ihania kuvia ja ihana postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos murunen! Ompa ikävä suaki♥ No ylihuomena viimestään nähhään ;*

   Poista
 5. Te ootte vaan niin ihana kolmikko, ei voi muuta sanoa<3

  VastaaPoista