keskiviikko 14. lokakuuta 2015

NEW THINGS

Noniin, pitkästäaikaa ihan kunnon ostospostausta, on nimittäin tullut ostettua vaikka ja mitä tässä syksyn aikana. Tosiaan osa on jo elokuun lopulta siivouspäivästä ostettuja ja osa on tässä parin kuukauden sisällä tehtyjä löytöjä. En oo jaksanut esitellä näitä erikseen, mutta jokunen näistä on näkynyt jo asukuvissa! Aattelin kuitenki nyt että kuvataan nyt kerralla nämä kaikki vielä tällain erikseen ku on löytynyt niin kivoja uusia juttuja vaatekaappiin ja kotiin :)
4€ / Siivouspäivän kirppis
 5€ / Kirppis
0,50€ / Kirppis
2€ / Kirppis
2€ / Kirppis

1,70€ / Kirppis
4€ / Kirppis
2€ / Kirppis
2€ / Kirppis
2€ / Kirppis
1€ / Kirppis
0,50€ / Kirppis
4€ / Kirppis
2€ / Kirppis
4€ / Kirppis

5€ / Siivouspäivän kirppis
2€ / Kirppis
24,95€ (-25%) / Cubus

9,95€ / Gina Tricot
9,95€ / Gina Tricot
3,90€/2kpl / Cubus
2€ / Jysk
13,90€ / Prisma

Mitäs pidätte näistä ostoksista? 
Nuo valopallot on varmaan yks lempparihankinnoista pitkään aikaan, sillä oon tuollasia kaipaillu jo kauan tuohon peilin ympärille. Ne tuo kivaa piristystä sisustukseen ja varsinki nyt syksyllä on ihanat tunnelmavalot<3


21 kommenttia:

 1. Mä oon niiin kateellinen sun kirppislöydöille aina! :-D Hitto ku pakko päästä lauantaina kirppikselle ;-D

  VastaaPoista
 2. sä oot kyllä ihan huikee kirppistelijä, teet aina niin mahtavia ja vieläpä tosi edullisia löytöjä!! ihan sun näkösiä juttuja kaikki, tulee varmasti ahkeraan käyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämmönen kirppisharakka löytää ;) Tulee varmasti kyllä ahkeraan käyttöön! Sopivasti sain siivottua kaapista kaikki vanhat pois ja löyty uutta tilalle :)

   Poista
 3. Siiis ei hitto, mitä löytöjä!! Musta tuntuu, että Rovaniemen kirppiksillä on niiiin vähän löydettävää että :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi! Onneksi Oulussa on tosi hyvät kirppikset :D Sais täällä olla vaikka enemmänki kyllä.

   Poista
 4. Mä oon kans kunnon kirppishaukka :D Todella harvoin tulee ostettua suoraan kaupasta vaatteita, enkä niissä samalla tavalla jaksa kiertääkkään. Ihastuin tuohon valko-kultaseen kynttiläkuppiin <3 Mikä Oulun kirppareista on sun lemppari? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei mullakaan tuu niin paljo kierreltyä ees kaupoilla koska kirppiksiltä kuitenki löytyy kaikkee eikä mee niin paljon rahaa:) Mustaki tuo kuppi on ihana, mutten tiiä mihi sen laittaisin :'D Täytyy sanoa että lemppari on varmaanki Paljekirppis, koska sieltä tulee löydettyä eniten juttuja:)

   Poista
 5. Ihania kirppislöytöjä! Ja vitsit miten noi pallovalot on kivat :-)

  Ps. I love organic

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo pallot on kyllä niin ihanat ja edulliset :o Tai ainaki monesti ku oon nähny noita niin ne on maksanu yli kakskymppiä! Tuossa oli kuitenki muistaakseni jopa 24 palloa :))

   Poista
 6. Oiii että kuinka paljon kaikkea kivaa noinkin halvalla!! Huhhuh apua :-D Ja mäkin oon ihan rakastunut noihin valopalloihin, ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä!:D Itekki oon ihan mielissää näistä kaikista löydöksistä<3 Ja valopallot on vaa niin<3

   Poista
 7. Oot kyllä tehnyt ihan mielettömiä kirpparilöytöjä! En kestä oikeesti, miks ite en ikinä löydä... :'D Ja valopallot vois sopia tänne meillekin.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pittää käyä tarpeeksi usein ja penkoa kunnola niin löytyy ;D Ite käyn kirppiksillä pari kertaa viikossa joten tulee aina löydettyä melkeen joka kerta jotaki:D Nuo pallot on niin kiva pikku elementti sisustuksessa, ja nyt syksyllä on niin ihana laittaa nuo illalla päälle nii ne luo tunnelmaa :>

   Poista
 8. En tajua, miten onnistut aina tekemään noin mielettömiä löytöjä kirpparilta! Oon ihan äimänä :D Eteenkin tuo valkoinen pörröneuletakki ja tuikkukuppi - ihania! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :'D ihana<3 Käyn pari tai jopa kolme kertaa viikossa kiertelemässä niin löytyy aina ;D Ja yleensä kaikki kivat jutut löytyy just siitä yhestä pöyästä :D

   Poista
 9. Oi hittolainen, noi neuleet ja nahkapökät. Vitsi mitä löytöjä ja noi halvalla! Mäki haluun äkkii kirppikselle. :D Tykkään kans tosi paljon noista sisustusjutuista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määki haluan taas kirppikselle! Aattelin huomenna käyä , hihi :D Millon lähtään taas kirppiskierrokselle? ;) Mää oon iha hurahtanu ostaan kaikkee sisustusjuttua, vaikka tänne ei oikeesti mahu enää yhtää mittää ylimäärästä :D

   Poista
 10. Mää en käsitä miten paljon voit löytäää kirpparilta :D niin huippuja löytöjä taas <33 mä tykkään tosi paljon tuosta takista missä on noi kultaset yksityiskohdat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppisharakka löytää ;) Siis tuo takki oli ihan HUIPPPPPUlöytö koska se on ihan uudenveronen ja ihana! En vieläkää käsitä miten joku hullu raaski myydä ton vaan vitosella, huhhuh :D

   Poista
 11. Huhhuh mitä ihania kirppislöytöjä!! :) Täältä ei kyllä oikeen ikinä löydy mitään, on sen verran pieni paikkakunta :( Ja noi valopallot, aaaah <3 Oon kans kauan halunnu niitä ja noi ei kyllä ollu ees pahan hintaset!

  VastaaPoista