torstai 22. lokakuuta 2015

SUNDAYBRUNCH


DSC_3874
Kuten aiemmassa postauksessa kerroin niin viime sunnuntaina järkättiin Jennan ja Emilian kans brunssi. Jenna ehdotti että oltais niillä joten suunnattiin mahat muristen Empun kanssa sinne valmistamaan yhessä ihanat herkut. Tarjolla oli tuoremehua, kinkkumunakasta, smoothieta, kinkku-juustocroisantteja, hedelmäkulhoa ja lakkoja kinuskikastikkeen kera. Voin kertoa että tuon munakkaan jälkeen maha oli jo niin täynnä, mutta oli pakko syyä vielä kaikkea muutaki ku kaikki oli niin hyvää! Varsinki hedelmät ja kinuskikastike, huhhuh! Tuo kombo ei petä koskaan ;)
Syötiin ja kikateltiin ja suunniteltiin vähän myös tulevaa mökkireissua. Loppujenlopuksi kaikilla oli mahat niin kipeenä syömisestä että lahnattiin sohvalla monta tuntia ja tehtiin idioottimaisia snäppejä toisillemme :'D
Oli kyllä niin kiva sunnuntaipäivä, ettei parempaa vois toivoa. Parasta on vaan olla noiden kahden tyypin kans ja heittää aivot narikkaan :) 
DSC_3877

10 kommenttia:

 1. näyttääpä kyllä niin namilta :P brunssit on parhautta! hyvän seuran kera tietysti ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin hyvää! Tuo on totta kyllä:) Pitäs useemminki järkätä

   Poista
 2. Omomom näyttää niin herkullisesta! :) Nyt maistuisi nuo lakat kinustikastikkeen kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oioi, arvaappa vaan tekiskö mieli nuita lakkoja nyt ;)

   Poista
 3. Voiii namii<3 oli parasta! Ootte te jenskun kans vaan niin ihania <3

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä tosi huippua ja en malta oottaa et toi mökkireissu toteutuu. Vähänkö tulee kivaa, jeee! <3

  VastaaPoista
 5. Näyttää niin herkulta ja näytti jo instassakin. :) Monesti sitä tulee nähtyä kavereita vain iltaisin, mut aamiaisbrunssit on ihan parhaita ja varsinkin hyvässä seurassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :) No on kyllä ja varsinki ku sunnuntait on yleensä niin tylsiä päiviä ni tämmöset brunssit tai aamupalat kavereiden kans on parasta :--D

   Poista