maanantai 5. lokakuuta 2015

MY DAY; MONDAY

5.25 Kello pärähtää soimaan. Hyi että kuin paljo väsyttää! Torkku siis päälle ja unia jatkamaan.

6.20 Make huikkaa että lähtee töihin ja herään mutta jään makaamaan sänkyyn. Kattelen snäpit ja instan läpi. 

7.10 Pitäs vissiin nousta ku ei ees enää nukuta. Teen aamutoimet ja lähen polkemaan kohti labraa. Käyn samalla mutkan lähikaupassa hakemassa aamupalatarvikkeita.

7.55 Kotona jälleen. Teen aamupalaksi pekonia, nakkeja ja paahtoleipää. Syön jonku kreikkalaisen jugurtin vielä jälkkäriksi. Aamupalan jälkeen jumitan koneella lukemassa blogeja.

9.00 Kiira laittaa viestin ettei pääsekkään mun kanssa keskustaan. Yyy lannistun ku oisin niin halunnu nähdä pitkästä aikaa:( No ainakaan ei oo nyt kiire mihinkään. Jumitan jälleen koneella.

10.00 Alan meikkailemaan ja miettimään vaatteita. Saisinkohan mää jonku kaveriksi shoppaileen. No päätän kuitenki mennä yksin. 



10.50 Lähen kohti keskustaa. Käyn kirppiksellä josta löytyy ihana kynttiläteline ja valkoinen pitsipaita. Käyn ihastelemassa Ginassa kaikkia syysvaatteita ja yks poolotoppi lopulta tarttuukin matkaan. Laitan systerille viestiä missä se hiihtelee ja se sattumoisin meni just sinne kirppikselle missä just kävin. Sovitaan että mennään yhessä kierteleen ku kirppis on koluttu.

13.00 Kiertelyn lomassa mennään Biskettiin kahville. Tekee mieli jotain herkkua joten otan suklaamoussekakun ja mansikkasoodan.


13.50 Takas kotona. Äkkiä farkut pois jalasta ja laitan jo treenihousut jalkaan että tulee varmasti lähdettyä salille :D Katon tyhjää jääkaappia ja mietin että mitä sitä söis. Pakko vissiin syyä jauhelihakeiton jämät ja pari näkkäriä ku kaapissa ei oo mitään muutakaa. Jään kattomaan yhtä leffaa viasat comedyltä.

15.35 Lähen kävelemään läheiselle huoltoasemalle josta Make tulee mut hakemaan kyytiin.



16.00-17.00 Jalkatreeniä salilla.

17.15 Ruokaostoksille. Vähä meinaa jo nälkä kurnia mahassa.

18.15 Vihdoin kotona ja aletaan heti väsäämään ruuaksi burritoja.


19.10 Ruoka on valmista! Aivan älyttömän hyviä, huhhuh. Syön kaks burritoa ja oon ihan ähkyssä.

19.30 Salkkariiiiiit-->

20.10 Aukasen koneen ja alan väsäileen tätä postausta. Teen itelle chai tea laten kapselikeittimellä. Hmm, aika jännän makusta lattea. Maistuu ihan mannapuurolta :'D En oikeen tykkää mutta juon silti loppuun.


21.00 Telkkarista alkaa Roba, joten jätän kirjottamisen sikseen ja painun töllön ääreen.

22.00 Hamppipesulle ja nukkumaan! Kauniita unia 



Mitä tykkäätte tämmösistä myday-postauksista jossa on puhelimella otettuja kuvia? Tää oli paljon mukavampi toteuttaa ku ei tarvinnu kantaa painavaa kameraa kokoajan matkassa. Tämmösiä postauksia voisin tehdä useemminki, mikäli sieltä nousee peukut pystyyn tämmösille?

16 kommenttia:

  1. Myday-postaukset on kivoja :) Mukava nähdä, mitä muutkin puuhaa! Mun päivät on niin tylsiä ko oon aina töissä :DDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vähä kiva kuulla:D Mäkit tykkään lukee mitä muut puuhaa päivisin x) Ja kyllä mullekki kelpais olla töissä mielummin ku kotona ;) Mun kaikki päivät ei todellakaan oo tällasia niinku tässä postauksessa :D Suurin osa menee koko päivän yökkärissä maatessa kotona leffoja katellen :P

      Poista
  2. Oii tätä oli aivan ihana lukea :)<3 nää on just ihan parhaita!!! :) mukavan kuulonen peruspäivä
    <3 ostit samistopin ku mulla ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi kiva juttu <3 Ai sullaki on tuo toppi! Tuo oli niin ihana :D

      Poista
    2. Joo mulla oli aika monessa pariisinkuvissa noi :)

      Poista
  3. täältä nousee peukku pystyyn! tosi kivalla tavalla toteutettu postaus, ja kuvatkin on laadukkaita vaikka onkin puhelimella otettuja :-) tee vaan ehottomasti lisää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, huippu! Näitä vois kyllä tehäkki aina sillon ku on jotaki aktiviteettiä :'D Ja helppoa vaan kuvaila puhelimella ku yleensä mydaytä tehdessä ei tuu muualla otettua oikeen kuvia ku kotona, ku ei jaksa kameraa kantaa mukana.

      Poista
  4. Tätä oli hirmu kiva lukea, tykkään kyllä my day postauksista paljon! :) Kivalle ja touhukkaalle kuulostaa sun päivä! Söpö tuo sun leopardi haalari vai onko se nyt huppari/housut mikälie :D ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, näitä sitte varmaan tulee useemminki:) Tuo on itseasiassa aamutakki :'D Aivan paras kotivaate ku se on niiiiiin lämmin ♥

      Poista
  5. Tätä postausta oli tosi mukava lukea ja katsella! :) Jatkossa lisää vaan tämmöisiä my day postauksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei kiva:) Kyllä tällasia vois useamminki toteutella

      Poista
  6. Oii tää oli kiva postausidea! Nam noi burritot, tehtiin itekki pari päivää sitten tortilloita ja nyt tuli taas melkoset himotukset :P ihana myös toi kynttiläteline <3

    mariannesendenali.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, hyvä:) Nuo burritot oli niin hyviä etten kestä:D Ei niin kauniita mutta niin nam! Ja tuo kynttiläjuttu oli pakko saada ku se on niin ihana <3

      Poista
  7. Onkohan mullaki tuollanen toppi? Mulla on ainaki joku tollanen mustana. :D Mä jotenkin tykkään näistä postauksista, mut sit jos ite toteuttasin niin ne ois 7-15 ajall töitä, töitä ja töitä. Eli varmaan viikonloppuna jos on ohjelmaa niin olisi kiva tehdä tälläinen. Pistän harkintaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oisko tuo sama :D Siis tee ihmeessä tämmönen, ois kiva lukia sunki päivistä :) Ja voihan hyvinki tämmösen tehä viikonloppuna. Mäki tein tän semmosena päivänä että oli kaikkea tekemistä tiedossa. Tuskin ketään ois kiinnostanu semmonen että herään, dataan, katon leffoja 9-16 ja sit loppuilta katon sarjoja ja syön ku possu XD

      Poista
  8. Höhöhöh googletin "poolotoppi" ja tuli tää postaus kuvahaussa :DD

    VastaaPoista