tiistai 22. heinäkuuta 2014

Kesäkuun suosikit

Heippa ! Täällä ollaan vietetty taas hieman hiljaiseloa, pahoittelut! Oon ollu töissä aika paljon nyt eikä oo kerennyt kirjottelemaan. Tälläkin viikolla oon torstaihin asti töissä ja koko viikonlopun Qstockissa, joten saas nähdä ehdinkö postailemaan ollenkaan tän viikon aikana. Mä en muista ees millon tein viimeksi tän kuukauden suosikit-jutun ja oli sillon tarkotus tehdä tää joka kuukaudelta, mutta sekin nyt sitten jäi tekemättä kun ei ollut aikaa/en keksinyt asioita siihen postaukseen :D Mutta nyt kuitenkin kesäkuussa tuli haalittua ja kokeiltua muutamaa kivaa jutskaa, joten päätin nyt sitten toteuttaa tämän , vaikkakin kovin montaa asiaa tässä ei oo. Mutta laatu korvaa määrän ;)



Garnierin puhdistusaineesta luin jo monesta blogista kehuja, joten päätin käydä ostamassa ja kokeilla tätä "ihmeainetta" itsekin. Yllätyin kyllä että tämä oli niin hyvää ainetta! Ite käytän yleensä meikkienpuhdistukseen semmosia puhistusliinoja ja halusin kokeilla tätä vielä niillä puhdistuksen jälkeen. No vanulappu oli ihan täynnä meikkiä joten siinä näki kuinka huonosti ne liinat oikeesti puhdistaa :D Mutta tämä imee kyllä kaiken lian ihosta ja tykkään erityisestä siitä että tätä voi käyttää koko naamalle, jopa huuliin! Tämän omani ostin Anttilasta muistaakseni 7-8€ hintaan, en tarkalleen muista.


Tämä Lorealin hiussuihke on ollu yks lempparijuttu kesän turmelemille hiuksille. Vaikka mun hiukset on edelleen tosi huonossa kunnossa niin tää kuitenki tekee hiuksista kivan pehmeet. Samalla tää toimii lämpösuojana ja lupaa pitää hiukset suorana jopa 3päivää! Tosin mun hiukset ei pysy suorana ees päivää vaikka mitä mömmöjä käyttäis-.- Tämänki oon ostanut Anttilasta ja hintaa taisi olla jotain 7-9euron välillä.


Sitten muutama asustelemppari. Aurinkolasit on euron löytö kirpputorilta ja tykkään noista tosi paljo. Vaikka harvoin käytän aurinkolaseja niin oli pakko käydä nyt ostamassa piilareita, että saan pitää noita ihania laseja. Ehdottomasti käytetyimpiä koruja kesäkuussa on ollu tuo värikäs kaulakoru ja kultainen rannekoru, molemmat tilattu Sammydressiltä.


Hih, paljonpaljonpaaaaljon blogeissa hehkutettuja babylipsejä joten pakko vähän itekkin vielä hehkuttaa. No ei vaan ei nämä nyt niin ihmeellisiä oo, mutta kosteuttaa kyllä kivasti huulet eikä rasvaa tarvi lisätä kokoajan. Plussaa vielä se, että näissä on väriä joten ei tarvi erikseen käyttää huulipunaa. Tuo pinkki on varsinkin ollut käytössä ja paljon! Ite ostin nämä Ruotsin puolelta ennenku näitä myytiin Suomessa, mutta nythän nämäkin ihanat on rantautuneet tänne kauppoihin.


Sitten vielä viimeinen mutta ei todellakaan vähäisin suosikkiasia! Nimittäin nämä espadrillot(?), jotka on niin ihanat jalassa. Ihan ku ois vaan sukat jalassa ku nämä on niin kevyet. Lisäksi tämä raitakuosi on vielä jotain niin söpöä. Leopardikuosisia samanlaisia en oo vieläkään käyttäny, koska en osaa oikeen yhdistää niitä mihinkään asuun. Nämä kengät ostin sillon viime kuussa KappAhlin alennuksesta(7,50€)..

4 kommenttia:

  1. Tosi kivoja suosikkeja sulla! :) taidanpa käydä tuon hiussuihkeen kaupasta ostaa!

    VastaaPoista
  2. Vitsi nuo kaikki on vaan niin ihanan värisiä, että tekis mieli ihan vaan sen takia ostaa nuo kaikki :D

    VastaaPoista