keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Qstock

Hei ihanaiset! Hieman haikein mielin tää viikko alotettu, sillä nyt se kauan odotettu Qstock on ohi!:(
Mutta viikonloppu oli silti ihan huippu ja toivottavasti ens vuonna on hyviä artisteja niin pääsee uuestaan. 
Perjantaiaamu alko kivasti kuuden kilsan juoksulenkillä, jonka jälkeen kävin pulahtamassa viileässä joessa. Kävin kaupassa, leivoin mustikkapiirakan ja aloin valmistautumaan festareille. Make tuli kahden aikoihin töistä ja Kiira heti perässä meille alottelemaan. Alueelle lähettiin joskus ennen neljää. Perjantaina tuntu vähän siltä että ois voinu jäähä ulkopuolelle juhlimaan. Harmitti ku kaikki kaverit oli ulkopuolella ja me Maken kanssa kahestaan sisällä, eikä perjantain artistitarjonta ollu hirveesti mun makuun. Lauantaina syötiin kunnon aamupala ennenku lähettiin kahdentoista aikoihin kohti aluetta. Lauantai oliki sit parempi päivä vaikka oliki ihan hemmetin kuuma ja välillä tuntu että tukehtuu siellä ihmismassassa. Mutta päivä oli ihana ja ilta huipentu Cheekin huikeaan keikkaan! Huhhu, oon vieläki ihan fiiliksissä! Ei jaksettu jäädä kuunteleen Megadethiä joten lähettiin ulkopuolelle kaveriporukan kanssa istumaan iltaa. Loppuillasta(yöstä) eksyttiin vielä Amarilloon tanssimaan.
Olihan se kyllä kokemus olla ensimmäistä kertaa Qstokissa. Ja näähän oli vasta mun toiset festarit ikinä! Huonoja puolia vain oli siinä että alueella oli tosi kalliit hinnat ja siks jouduttiin ramppaamaan ulkopuolella juomassa omia juomia kylmälaukusta :D Kuinkahan monta kertaa jouduttiin meneen turvatarkastuksen läpi..
Ja myös vesipisteillä oli hirveet jonot, ja koska lämpöasteita oli lähemmäs 30 niin ilman vettä meinas kuolema tulla. Onneksi anniskelualuella myytiin vesipulloja hintaan 4€(0,5L)  -.-5 kommenttia:

 1. Onpas se ollut kaunis festarityty :) Osaan kuvitella, kuin fiiliksissä oot ollu etenkin cheekiä kuunnellessa ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiitos;) No joo olin kyllä ihan pilvissä koko keikan ajan :DDD

   Poista
 2. oot kyllä ihan ehottomasti yksi näteimmistä bloggaajista mitä tiiän! :) ja toi kukkapantajuttu on ihana ♥♥!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kyllä nauroin ääneen! :DD No mutta kiitos jos oot tuota mieltä! Ja tuo kukkapanta on kyllä aika söppänä^^<3

   Poista
 3. Aivan ihana tuo kukkapanta ja sopii tosi kivasti kesätyyliin! :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista