maanantai 7. heinäkuuta 2014

Hailuodossa

Lauantaina käytiin tekeen pikku päiväreissu Hailuotoon, jossa viimeksi oon käyny joskus varmaan yli kymmenen vuotta sitte. Aamulla herättiin aikasin ja käytiin kaupassa ostamassa evästä mukaan. Mukaan otettiin vesimelonia, viinirypäleitä, mansikoita, limua ja itetehtyjä kolmioleipiä :) Ajeltiin lautalle ja kun oltiin Hailuodossa niin ajettiin ihan saaren toiseen päähän, jossa on ihana ranta! Siellä syötiin eväitä ja istuskeltiin. Tosin ei jaksettu olla siellä  hirveen kauaa koska tuulikin oli aika kova niin ei ollu ees mitenkään hirveen lämmin. Takas kotona oltiin joskus viiden jälkeen ja Make lähtikin kaverin kanssa juhlimaan ja mä jäin viettämään koti-iltaa.
Oon niin happy että vihdoin ja viimein tuli oikee kesä! Oon oottanut tätä niin kauan ja pelänny
 että syksy jo kohta tulee :D Mutta mittari näyttää tällä hetkellä jo kahtakymmentä vaikka kello on vasta yhdeksän aamulla! Kunhan kirppis aukeaa niin lähen järkkäileen pöydän ja sit vois nakata biksut päälle ja lähtee johonkin ottaan arskaa. Eilenkin tuli viihdyttyä pari tuntia Tuiran rannalla ja illalla vielä hetki parvekkeella niin sain jo ihan hyvän rusketuksenki pintaan..

2 kommenttia:

  1. Kääks! Et usko mutta just sovitin tätä taustakuvaa omaan blogiini :D En vaan osannu päättää tykkäänkö vai en, sun blogis nähtyäni taidan tykätä! :3

    ❤: Lotta / My Happybubble

    VastaaPoista