keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

New in

Heippahei, luvassa ois nyt sitä ostosesittelyä mistä jossakin postauksessa mainitsin. Tää taas vähän veny koska ei oo ollut aikaa kuvailla koska oon ollu töissä. Mutta nyt vihdoin ja viimein. Tässä on siis shoppailuja kesäkuun ajalta ja jopa toukokuulta asti. En tiiä mikä kenkien hamstraus muhun on iskeny mutta kuten postauksen loppupuolelta huomaatte, on tullu ostettua muutamat kenkulit :D
Mua harmittaa ku jätin kesken sen kuvahaasteen, mutta ei vaan jäänyt aikaa ottaa joka päivä kuvia ja miettiä vielä että mistä sen kuvan ottaa:( Mutta ei voi mittään.

ps. Jos täällä on Oulun suunnilta joku kuulolla niin oon viemässä tänään viikoksi tavaraa keskustan SecondHandStore kirppikselle! Pöytänumero on 130 ja vaatteita löytyy koossa xs-s, kenkiä 37-38 ja paljon koruja ymym!

2 kommenttia:

 1. Tosi ihana toi ginan valkoinen toppi! Voisin haluta samanlaisen omaankin kaappiini :) Kivoja löytöjä oot muutenkin tehnyt :))

  http://diamondsandpearlsbyjulia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti hetken aikaa miettiä että hmmh mikä valkonen toppi koska tuo on siis vaaleanharmaa :D Mutta tosiaan tajusinki että tuossahan se näyttää ihan valkoselta :'DD

   Poista