keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Tipaton tammikuu

Moikka! Ajattelin tulla taas kirjottelemaan pienen hiljaiselon jälkeen.. Kertoilempa vaikka vähän viimeaikasista tapahtumista. 
Viikonloppuna oltiin shoppailemassa about viis tuntia kaupungilla :D Ostin vaan yhen huivin, mitä?? Niin ja kävin leikkaa hiukset, kuvaki on tuolla alhaalla, tosin värjäsin ne vielä tuon jälkeen! 
Käytiin Raxissa syömässä ja ajeltiin kotia möhnöttään loppuillaksi.. Sunnuntaina olin töissä ja oli niiin hiljanen päivä että huhhuijakkaa. Maanantaina meillä oli vieläki suunnitelmat auki missä juhlitaan uuttavuotta ja loppujenlopuksi päädyttiin olemaan kotona. Tosin ei me ihan kahestaan oltu vaan äiti ja iskä ja pari meijän kaveria tuli tänne, kuunneltiin musiikkia ja otettiin vähä ilolientä. Äiti ja iskä lähti kotia ja me lähettiin kamujen kanssa käymään Kantiksessa, jossa viihyttiin ehkä tunti ja käppäiltiin pizzerian kautta kotiin :) Kaikinpuolin ihan mukava ilta vaikka oliki ihan perusmeininki enkä ees kerenny katella raketteja :--D
Tiistai meni kotona völläillessä, ja onneksi ei ollu ees krapulaa koska join niin vähä. Katteltiin elokuvia ja mässäiltiin. Nyt alko sitten uusi vuosi ja loppuu mässäily ja alkaa urheilu! Yritetään myös muuttaa ruokavaliota vähän terveellisemmäksi. Käytiinki tänään kaupassa ja meijän ostoskärry näytti jotenki niin hyvältä ku oli niin paljo terveellistä ruokaa. Joku päivä ois tarkotus käyä ostaan molemmille salikortit, niin aletaan sitte yhessä käymään aina. Lisäksi päätettiin pitää tipaton tammikuu! 
Mulla ois nyt taas niin paljo postattavaa ku se kuvapostaus ois aikalailla valmis ja sitten edelleen ne alelöydöt esittelemättä:-D Olin kyllä ottanu kuvat niistä mutta ku siirsin ne koneelle niin kaikki oli ihan sumeita :( Huomenna uus yritys ja lupaan laittaa sen kuvapostauksen tän viikon aikana :D
Nojoo, pari tylsää ja surkeeta kuvaa vielä, niin ja tietenki uustukkakuva!
Thiih ainniin ja sain tänään mun pidennykset postissa! Ostin tahalleen vaaleenruskeet koska aion yrittää niihin sitä liukuvärjäystä.. Saapa nähä miten onnistun mutta jos ne menee pilalle ni värjään kokonaan sitte tummanruskeella ne. Viikonloppuna siis tukkaoperaatiota! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti