maanantai 14. tammikuuta 2013

ihana viikonloppu!

Täällä taas! Ajattelin vähän tulla kertomaan kuulumisia ja viikonlopun tapahtumia. Perjantai ja lauantaipäivät meni töissä. Perjantaina illalla katottiin leffoja ja syötiin sipsien sijasta kasviksia dipin kera, hyvä me! Lauantaina meillä oli Maken kanssa vuosipäivä eli siis 5 vuotta ollaan jo seurusteltu, ihih :) Make oli varannu meille pöydän Amarillosta klo 19.00 ja koska pääsin jo kuudelta niin käytiin Bar B:ssä yhillä(tai siis minähän en juonu mitään koska oon tipattomalla! ;D ).
En ollu koskaan käyny Amarillossa syömässä, joten oli kiva päästä ihan uuteen paikkaan. Ruoka oli tosi hyvää kyllä, otin jotain kanaa minkä kanssa tuli uuniperuna ja kasviksia! Ainoa miinus vaan että ootettiin sitä ruokaa 50 minuuttia. Ei siinä mitään, kyllä meillä aika kulu siinä rupatellen mutta oli ihan hirvee nälkä. Että en kyllä toista kertaa menis tollain ruuhka-aikana sinne, koska ei se ruoka kuitenkaa niiin hyvää ollu :D Mutta voishan sitä joskus ihan päiväseltään viikollakin poiketa syömässä. Syömisen jälkeen käveltiin kotia ja katteltiin vaan telkkaria..
Eilen eli siis sunnuntaina nukuttiin tooosi myöhään, Makeki tais herätä jopa puoli kahelta.Ties kuin myöhään ois nukkunu jos en ois herättäny :D Olin loihtinu meille ihanan aamiaisen ja syötiin sitten ihan rauhassa jonka jälkeen lähettiin käymään luistelemassa. Mulla tuli jalat kipeeksi ehkä viiden minuutin jälkeen koska mun jalat ei oo tottunu ja oon viimeksi luistellu joskus toissatalvena. Käytiin vielä Herukassa kahvilla ja kaivamassa sieltä varastosta sukset. Tänään ois tiedossa sitten hiihtämistä kunhan tuo herra tuolta heräilis. Mulla on kyllä vieläki vähän yskä mutta pakko päästä liikkumaan. Huomenna sitten sinne salille vihdoin ja viimein!


Niin ja vielä pari aleostosta :---D Sorruin taas mutta lupasin itelleni että nyt ei enää!! Onneksi sain motivaatiota säästää rahaa nimittäin... TALLINNAAAAAAAA! Varattiin risteily+hotellimatka maaliskuulle..Lähetäään siis Tallinnaan ihan kahestaan mutta Helsinkiin mennään iskän kyytillä ja samalla äiti ja Noora menee kattomaan Adam Lamberttia :D Ihanaa päästä pitkästäaikaa laivalle ja Tallinnaan shoppailemaan! Nyt vaan pitää kovasti säästää rahaa että saa tuhlailla siellä sitte.
Noniin ja taas vähän meni ohi aiheesta mutta siis, ne ostokset olis tässä
Iiiihana jättisormus! 1,50€/ Lindex
Mustat housut jossa on tollaset "niittilahkeet" 5€ ja vaaleenpunanen ristikoru 2,50€ / KappAhl. Oli siis tarjous jolla sai alehinnat vielä puoliksi joten pakkohan se oli käyttää, sitäpaitsi parempi ku henkilökunta-ale >.<
Nyt löytyy sama ristikoru kahessa värissä;) Nää on niin ihania!

Nyt herättään tuo unipallero että pääsen hiihtämään :D Heipat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti