perjantai 11. tammikuuta 2013

muutamia kuvia vuodelta 2012
Voisin kiteyttää vuojen 2012 yhteen sanaa; tylsä. Ihan oikeesti viime vuosi oli jotenki sellasta ettei mulle tapahtunu oikeen mitään jännää. Alkuvuoden olin työttömänä, kesä oli kylmä, en saanu mitään aikaseksi eikä ees käyty missään reissussa! Muutamia hyviä asioita kuitenki mahtu myös tuohon vuoteen, nimittäin muutto! Vuoden parhain juttu oli ehkä kuitenki se että pääsin syksyllä vihdoin töihin, vaikkakin vaan osa-aikasesti mutta se oli mulle jo ihan huippujuttu koska pääsin siihen hommaan mitä tykkään tehä. Muuten tuo vuosi oli niin turha että voisin vaikka pyyhkästä sen mielestäni. Olisin halunnu reissata, käyä kesällä rannalla, käyä festareilla, urheilla, kirjottaa enemmän blogia, valokuvata, nähä enemmän kavereita jne.. Toivottavasti tästä vuodesta tulee miljoona kertaa parempi ku viime vuodesta! Ainakin yritän tehä siitä sellasen.
Jotkut varmaan muistaa tämän postauksen minkä tein viime kesänä. Yritin muka alottaa terveellisen elämän ja  alkaa urheileen. No, sitähän kesti ehkä sen kuukauden ku olin aivan mielissäni, sitten jotenki hyydyin, oli muutto ja kaikki eikä enää huvittanu. Mulla ei riittäny motivaatio lähtee lenkille, mutta nyt siihen tulee muutos.
Yks uudenvuodenlupauksista oli että nyt alan elää terveellisemmin, ei mitään kuntokuureja vaan tästä tulee ihan pysyvä muutos(toivottavasti!). Kuten edellisen postauksen lopussa sanoin että mun motivaatio ois just nyt korkeella, mutta oon edelleen vähän sairas niin en pysty vielä alottamaan liikkumista. Ruokavaliota ollaan kuitenki jo alettu parantelemaan! Voitteko kuvitella että en oo koko viikkona syöny herkkuja, jos ei muutamaa daimkarkkia lasketa.. Oon yrittäny myös syyä enemmän ku kerran tai kaks päivässä.
Heti ku oon selättäny tän taudin niin käyn ostamassa kuntosalikortin ja alan myös käymään siellä lenkillä. Tällä hetkellä en oo yhtään tyytyväinen mun vartaloon,  vaan haluaisin enemmän sitä lihasta tähän kroppaan. Myös se, että hengästyn esim portaiden kävelemisestä kertoo varmaan tarpeeksi siitä että mulla on huono kunto. Toivottavasti pääsen pian alottaan kunnon rääkin! 
Jos joku tietää, tai pitää ite jotain urheilu/treeniblogia, niin linkittäkää ihmeessä! 

4 kommenttia:

  1. ihania kuvia, tulis pian se kesä!!

    VastaaPoista
  2. Jämähdin selailemaan blogiasi :) Sulla on kauheasti kaikkia kivoja kuvia ja oot ihan hullun kaunis! Pakko jäädä seurailemaan :)

    VastaaPoista