tiistai 21. elokuuta 2012

Trick or treat

Heeya taas kaikki pitkästä aikaa! Ajattelin tullaähän kertoilemaan kuulumisia! Viikonloppu meni miten meni, siitä ei sen enempää. Oltiin siellä kaverin synttäreillä ja vaikka mua ketutti olla siellä ku en voinu pilettää ku piti seuraavana aamuna mennä kymmeneksi töihin ni oli silti iha kivaa. Tunnelma oli hyvä ja ku synttärisankari astu sisään ja kaikki oltiin hiljaa olohuoneessa ja ku se näki meiät ni huuettiin yllätyyyys! :D Just ku leffoissa! Ja olihan se aika yllättyneen näkönenki. Tosiaan lauantain olin sitte töissä ja itseasiassa sunnuntain myös.. Eilenki tuli kutsu töihin ja tänään oon taas menossa, joten ei tässä oo oikeen ehtiny mitään järkevää tekemään! Eilen ehtiin kyllä käyä kirppiksellä ostamassa muutaman paidan mutta niistäkää en ottanu mitään järkeviä kuvia ku ne oli ihan rytyssä ku ne oli ollu mytyssä mun laukussa koko päivän.. Eikai tässä muuta ku oottelen viikonloppua (erityisesti perjantaita;) ku palkkapäivä koittaa ja mennään johonki syömään ja minigolffaamaan! Pitemmittä puheitta, lyyään tähä loppuun jotaki randomkuvia..

Pari uutta kaulakorua! Yhteensä 1,40€ / KappAhl


iiks, nyt pitää kiiruhtaa töihin! Keksikääpä rakkaat ihmiset mulle jotaki postausideoita??! Ei jaksa aina näitä jeejee tänään tein sitä ja söin tota ja olin sillee. Haluaisin tehä jotaki järkevää vaan mun aivot ei nyt keksi mitään kiinnostavaa. KERTOKAAA 

2 kommenttia:

  1. oh ihania noi kaulakorut ja toi yks kuva, mis taustal on valoi himmeenä ♥ ja sulle postausideoita, mm tee videopostaus tai päivä kuvina :)

    VastaaPoista
  2. Tänks:) Videota en pysty tekee ku ei oo kameraa millä voi tehä paitsi kännykän 2 megapikselin kakkakamera =D mutta päivä kuvina vois olla!

    VastaaPoista