maanantai 27. elokuuta 2012

Noises, I play within my head

Täällä ollaan! Elävänä vaikkei mittään oo kuulunukkaan varmaan viikkoon? Jotenki blogi jääny taas taka-alalle, ei oo innostusta kirjotella ku ei keksi postattavaa :P No mutta voisimpa kertoa taasen vähän viikonlopusta ja esitellä muutamia ostoksia viimeviikolta ja tältä päivältä! Viime viikolla olin muina päivinä töissä paitsi perjantaina ja sunnuntaina.Perjantaina lähettiinki käymään Maken kanssa mutka taidemuseossa ja kaupungilla shoppailemassa ja syömässä! Rotuaarilla ois alkanu ilmakitaran mm-finaaliki illalla mutta oli niin kylmä ettei jaksettu jäähä ootteleen että se alkaa! Muuten koko viikonloppu meni vaan kotona hengatessa ja silleen. Meistä on vissiin tullu vanhoja ku ei jakseta lähtee minnekkään ja ollaan mielummin(tai ainaki minä oon) kotona kattelemassa vaikka leffoja ja tekemässä hyvää ruokaa ku jossain baarissa örveltämässä. Okei onha seki hauskaa sillontällön, mutta ei joka viikonloppu(:
Tännään oon ollu kotona, käyny lenkillä ja kirppiksellä ja tehny itelle ruokaa! Huomenna ois taas töihinmeno ja sitte loppuviikko onki taas vapaata paitsi sunnuntaina :( En muistanukkaan kuin tylsää tämä kotona istuminen on! Pitää varmaa kehitellä jotaki näille vapaapäiville, käyä kahvitteleen kavereitten kans tai jotaki ettei käy aika pitkäksi..
Anyways en jaksa kirjottaa enempää ni laitan kuvia niistä ostoksista. Oli tosi vaikee saaha noista löllöpaijoista kuvia lattialla joten keksin uuen tavan miten kuvasin ne ;D Tuleepahan vaihtelua noihin kuviinki välillä! Sitäpaitsi unohin kuvatakki osan koska pari paitaa oli pesussa ja yhet bikinit jäi kuvaamatta mitkä ostin Seppälästä. Siellä oli siis aletuotteista ota 2 maksa 1 niin sain bikiniyläosan- ja alaosan kolmella eurolla! Huikeeta!
Käyttämätön tigi lakka. 3,50 /Kirppis

Kaulakoru ♥ 9,95€ /KappAhl

Vaaleenpunanen taskupaita 1,50€/ Kirppis

Tummansininen löysä paita 3€/ Kirppis

Ginan toppi 1€/ Kirppis

Laatikkopaita 2€/ Kirppis

Mustat kiiltäväpintaset farkut 5€/ Kirppis

Ginan normipaita 1€/ Kirppis

Ginan löllöpaita 1,50€ / Kirppis

"timantti"legginsit 1,50€/ Kirppis


Ginan tummanharmaat farkut 3€/ Kirppis
Hame taskuilla 2€/ Kirppis

Juoksutrikoot h&m lastenosastolta! En ees tienny että siellä on tämmösiä, vaan ihan sattumalta törmäsin ja mulla oli aikomus ostaa urheilukaupasta tämmöset (ois maksanu n. 50€) mutta löysinki nämä hintaan 17,95€!!! 

Hohhoijakkaa.. Väsyttää. Ajatus ei kule tän tekstin lopettamiseen, joten heippa! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti