keskiviikko 15. elokuuta 2012

Let's Go To The Beach

Mooi! Heräsimpä tossa tunti sitte ja olin ihan että yhyy pitää alkaa meikkaileen mutta muistinki että eh, mullaha on vapaapäivä :D Jeees. Ilma näyttää hyvältä, mitä nyt arska on vähä pilvessä mutta nythä on vasta aamu ;) Suunnitelmissa ois mennä Nooran kans Nallikariin ottamaan aurinkoa, nyt ku vielä ehtii! Toivottavasti  nuo pilvet vaa nyt väistyy että sais tälle kesällekki sitä rusketusta iholle! 
Tosiaan maanantaiki mulla oli vapaata ja oli siis niiiin tylsää että ei voi kuvitellakkaan. Katoin yhen leffan joka oli surkee ja päätin että pakko tehä jotaki joten polkasin sitte Pateniemeen (matkaa joku 10km?). Ainiin mun uus pinkki pyörä on muuten nyt valmis ja oon pari päivää ajellu sillä! Voin kertoa että selkä kiittää ku ei enää tarvi ajella sillä pikkusella 26 tuumasella! Niii no anyway lähettiin Nooran kans sitte pyöräileen sinne Pateniemen rantaan ja käytiin hakee vähä energiajuomaa. Istuskeltiin siellä jonkuaikaa ja hitsi että oli lämmin ja minä tietenki tyhmänä olin laittanu farkut jalkaan! Nyt taijan ihan tyytyä shortseihin ja ehkäpä jopa bikinit alle jos vaan saahaan lähettyä sinne biitsille :DD
Eilen olin taas töissä, iltavuorossa. Ja lähettiin vielä puol 9 aikaan illalla Maken pikkuveljen synttärikahveille. Huomas että vissiin väsytti ku päästiin kotia nimittäin nukahin melkeen heti, vaikka oon ehkä kolmena yönä nyt vaan pyöriny sängyssä monta tuntia ku en vaan oo saanu unta!


Oon miettiny että haluaisin enemmän sellasia "asukuvia" tänne mutta jotenki ne on niin hankalia ottaa ku ei oo ketään kuvaajaa ja alkaa kyllästyttään nuo ainaiset peilikuvat. Niin ja tossa eteisessä on vielä aina niin pimeetä että pitää ottaa miljoona kuvaa että yks onnistuis :-D Enkä osaa poseerata ollenkaan ja mulla on aina sama asento ja ilme on aina iha pyllystä jajajaja en kyllä osaa ees pukeutua hyvin mutta aiva sama... No otin kuitenki eilen kuvat normiasusta ja työasusta että sori nyt vaa ku nää on tällasia mutta koittakaa kestää! Yks vaihtoehto ois tietenki itselaukasin mutta seki on sellasta säätämistä ja en saa kameraa pysymään missään pystyasennossa+ ei oo mitään hyvää paikkaa missä vois ottaa :D Kauhee valitusvirsi, mutta tässä nyt nämä ihanat kuvat

paita,huivi/ H&M - Housut/Oneway(Dr.denim)

Housut,paita,koru /KappAhl - Kengät/Skopunkten
Pitäs varmaan lähtä kauppaan ostaan jotakki evästä sinne rantsulle, mutta en jaksa. Taijan laittaa itelleni ison kupin salaattia ja alkaa lukemaan blogit läpi :)

ps. PAARDIT OVAT PARHAAT >.<

4 kommenttia: