torstai 2. elokuuta 2012

Töitätöitä

En oo taas oikeen panostanu tähän blogin kirjottamiseen, joten anteeksi siitä! Mulla on ollu melkeen joka päivä töitä ja ei vaan jaksa kuuden jälkeen illalla enää keksiä mitään kirjotettavaa ja kuviakaan ei oo oikeen tullu hirveesti otettua :( Huomenna ois seittemän päivän työputki takana ja sitte oiski vapaa viikonloppu joten lupaan yrittää keksiä tänne taas jotakin kerrottavaa :)  Meillä oli tarkotus pitää tuparit mutta ne taitaa nyt jäähä pitämättä koska useimmilla kavereilla on menoa just nyt ja ei viititä pitää niitä niin pienellä porukalla.. 
Viikonloppuna lähti muuten talviturkki(VASTA) ja kävin jopa kaks kertaa uimassa. Voin kertoa että merivesi oli jo vähän liian kylmää mun makuun.. Tässä joitain sekalaisia kuvia viikonlopulta ja muutama ostos...

Piti ostaa työvaatteeksi nuo caprihousut mutta huomasinki että lastenosastollaki oli alkanu Aletuotteista tarjous ota 2, maksa 1  Joten otimpa sitte nuo shorstitki kerta ilmaseksi sain :D Kannattaa käyä KappAhlissa kurkkaan alet, siellä on tosi kivoja juttuja ja tuo tarjous on kyllä melekonen! 
13€ mutta tarjouksen jälkeen 0€ :) /KappAhl

Nää makso 15€ / KappAhl

Nyt pitää kiiruhtaa peseen hampulit ja lähtä polkemaan töihin ! Palaillaan viikonloppuna.
 TSAUUU

3 kommenttia:

 1. voi kuin söpö tuo kissa ! :)

  http://diary--life.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Toi ranta on kyllä niin ihana paikka! Käytiin tuolla viimeksi joskus pääsiäisenä kun oli vielä jäitä :-D kiivettiin tohon torniin ja piireltiin sinne jotain. ihana blogi sulla muuten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Se on kyllä tosi kiva paikka! Mahtavia kuvia saa sieltä

   Poista