keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Mekkorobleema

Heyyy! Otsikko viitaakin jo asiaan eli mekkoihin. Reilun parin viikon päästä ois serkun häät ja heti seuraavana päivänä Maken pikkuveljen rippijuhlat! Mulla iski yhtäkkiä hirvee stressi siitä mitä laitan päälleni koska omistan tasan yhen mekon(sen pinkin) enkä tosiaan aio laittaa sitä taas. Oon menossa ensimmäistä kertaa häihin ja en oikeen tiiä miten siellä pitäis pukeutua, joku mekko? :D Ja ku kyseessä on kesähäät niin tottakai olis ihana saaha jotaki kesäistä eikä esim mustaa. Tein muutaman kollaasin mekoista joista ite tykkään :)
Tää malli on sellanen josta tykkään ihan hirveesti eli tällanen one shoulder. En oo ikinä omistanu tollasta mekkoa enkä varmaan ees kokeillu mutta jotenki musta nuo näyttää vaan niin kivoilta. Tällanen siis tai sitte ihan normi missä on molemmat hihat/olkaimet mutta ei todellakaan olkaimetonta mekkoa koska ne ei pysy mun päällä.
Untitled #18

Toinen on maximekot! En tiiä miten oon ihan hurahtanu niihin vaikka viimekesänä inhosin niitä. Nyt haluaisin sellasen itelleni, vaikken kyllä tiiä miltä sellanen näyttää mun päällä koska oon lyhyt? Jotenki vaan näyttäis niin ihanalta korkkareitten ja jonku pikkuclutchin kanssa :)
Untitled #19





Sitte on vielä pari juttua mihin oon ihastunu. Toinen niistä on pitsi! Ahh voisin ottaa tollasia pitsimekkoja joka mallissa joka värissä. Miten ne onkaan niin ihania, ja voitteko kuvitella, en omista ainuttakaan pitsikuosista vaatetta! Toinen mihin oon tykästyny hirveesti on turkoosinväriset mekot. Niinku jo tosta ekasta kuvasta  huomaa niin turkoosin tai tollanen korallinvärinen mekko ois mun lemppari.
Untitled #20




Nyt vaan pitäs sitte päättää millasen mekon haluan ja lähtä metsästään sellasta! Tosin suurinosa noistaki mekoista maksaa melko paljo ja en tosiaan ala maksamaan viittäkytä euroa mekosta jota käytän tasan sen kaks kertaa! Taijan lähtee heti ensviikon alussa ettimään mekkoa vaikkapa ensin kirppiksiltä ja jos sieltä ei löyvy niin sitte suuntaan alennusmyynteihin!

8 kommenttia:

  1. Ihania kollaaseja, ja muutenkin hyvin tehty postaus kun ei ollu liikaa asiaa - jaksoi vielä työpäivänkin jälkeen kattoa nää kaikki läpi :) Ihastuin tuohon haalean turkoosiin maxiin, ah kuinka kaunis vaate!!

    http://colours-and-carousels.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista:) itekki ihastuin kyllä tohon, toi väri on niin jotenki söpö!

      Poista
  2. ihana postaus !! mutta mistä toi valkoinen one shoulder mekko on ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistaakseni Nellyltä:)Ainakin siellä sivulla oli noita monessa värissä!

      Poista
  3. Ensimmäisistä mekkovaihtoehdoista (One shoulder) oikeanpuoleisin vaaleansininen pitkällä pihalla tai maxi mekoista turkoosi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä! Jommankumman haluaisin itekki=) ihania<3

      Poista
  4. Tosi ihania nää sun blogisi kuvat! :)

    VastaaPoista