maanantai 14. marraskuuta 2011

whoaam



Viikonloppu oli ja meni ja tänään on ollu niin lagauspäivä ku olla ja voi. Mua väsytti aamulla niin paljo että meinasin nukahtaa ku kävelin pysäkille, bussissa taisin torkahtaa ja koulussa oli sellanen olo että evvk! Onneksi saatiin olla koko päivä koneella ja pelasinki ehkä puolipäivää aapelissa Wordsiä:DD  Mutta anyway.. Viimeviikolla sain vihdoin yves rocherin paketin! Ihan kiva paketti oli ja sain kaupanpäällekki pari jutskaa! 
Paketti sisälsi mm. kavovettä, hajuvesi(tuo oli vähä ehkä pettymys koska se on sellanen mummo-tuoksu:P ), suihkugeeli, hoitoaine, kasvonaamioita, päivettävä kosteusvoide ja kaupanpäällisenä oli tollanen pikkurasva ja miniripsari :D



Lauantaina käytiin mutka Zeppeliinissä ja sieltä löyty muutama kiva jutska
eli tämmösiä:

Sulkakorvikset 2,95€ / Seppälä
Pääkallosormus 2€ / Seppälä  
Parin viikon päästä ois ekat pikkujoulut ja mulla on nyt jo vaatekriisi että mitä laitan päälle :D Kattelin nettikauppoja ja keräsin tällasen ihanan pikkujouluasun joka ois niin täydellinen! Nuo timanttisukkahousut on ehkä pakko saaha ja tuo toppi ois aivan ihana mustan korkeevyötäröisen hameen kanssa:) Sitte vielä sulkakorvikset ja joku kiva kaulakoru! Ja päätin että pinkki ja musta tulee olemaan mun pikkujouluasun väri ;)

4 kommenttia:

  1. mitä kaikkea sinne "uuteen" zeppeliiniin nyt avattiin? kannattaako käydä? :)

    VastaaPoista
  2. öö, no Cubus, Jim&Jill, Spiritstore, JC,Budgetsport ja vaikkajamitä en nyt muista kaikkia:D kannattaahan se käyä tsekkaan! Cubuksessa oli kivoja juttuja:)

    VastaaPoista