torstai 17. marraskuuta 2011

The Most Wonderful Day of the Year

Huh, tylsäntylsä koulupäivä takana ja arvatkaa mitä opin!? En yhtää mitään:)
Onneksi huomenna on jo perjantai ja meillä ois tarkotus mennä Herukkaan koko viikonlopuksi Maken pikkuveljen seuraksi. Saas nähä mitä siellä keksitään :)
Mua ärsyttää maailman eniten se, että en ehi aamulla ikinä kunnolla valmistautua kouluun! Aina heitän jotku rumat vaatteet niskaan, nakkaan hiukset ponnarille ja sudin meikkiä kahessa minuutissa naamaan! Viikonloput on siitä kivoja että saa laittautua nii kauan ku huvittaa ja ettiä kivat vaatteet..Angst..
Nyt oon kuitenki niin väsyny ja riutunu että taijan rötkähtää tuonne sohvanpohjalle ja keittää itelle kupillisen teetä..

Tämmönen oli mua muuten vastassa tuolla vällyjen alla ku tulin kotia^^ Eikö oo söppänä?

Yritin muka saaha tänne kämppään vähä joulutunnelmaa ja mulla ei oo YHTÄÄÄN mitää joulukoristeita. Tämmösiä hiutaleita ostin halpahallista 0,80€/2kpl. En keksiny noille mitään paikkaa ku ne oli tarkotus mennä ikkunaan mutku ei ollu sellasta siimaa:( Ne on nyt sitte väliaikasesti tossa.Äiti anto mulle tällasen yks päivä:) jeee
Tuo otsikko tuli muuten tästä biisistä! :D Mulla soi tämä kokoajan päässä! ÄÄÄÄ

2 kommenttia:

  1. Kiitos kivasta kommentista ja lukijaksi liittymisestä ! :> Noi lumihiutaleet on superkivat ja noinki halvalla oot saanu, ohhoh :o Kelpais mullekkin tommoset jonnekki roikkumaan :) Ja toi believe-kyltti on kans kiva tos seinällä, mistä se on hankittu ? :) Mukavat illanjatkot sinne !

    VastaaPoista
  2. Mustaki noi on tosi kivat jotenki :) ei oo sellaset liian jouluset.. Believe-kyltti on ostettu Kärkkäiseltä:)

    VastaaPoista