perjantai 25. marraskuuta 2011

Tylsääkin tylsempi viikko

Kuten otsikko kertooki, tällä viikolla ei oo tapahtunu mitään jännää! Sato yks päivä vähä lunta, YÄK. Onneksi ne suli pois, paitsi että nyt tuolla sataa vettä ja ei sekää oo kiva. Päivät on menny koulussa ja illat nukkuessa.. Onneksi alko ansaittu viikonloppu ja ootan iha sikana huomisia pikkujouluja:) Vaikka ne onki vaa meijän omat pikkujoulut nii kiva päästä silti pitkästä aikaa juhlimaan ja saa laittautua hienoksi, ottaa kuvia ja syyä äitin leipomia herkkuja^^ Tää ilta menee varmaan saunoen ja itteeni hemmotellen:) Ajattelin laittaa oikeen kasvonaamion ja hiusnaamion ja istua saunassa oikeen pitkään! Sitten ehkäpä jotain leffoja tai jottain.. 
Tänään oli muuten postiluukusta tipahtanu mun huutonetistä huutama juttu!! Eli tämä♥ : 
Pinkki niitticlutch 2€ / Huuto.net ( tää on oikeesti ihan tosi kirkkaan pinkki vaikka kuvassa näyttää öö punaselta? )
Yritin yks päivä ottaa Pepistä hienoja kuvia ku meillä on tollanen kehys mihin saa kaks kuvaa, ni haluaisin Pepistä sellasia ihania mustavalkosia kuvia ni vois laittaa sen kehyksen tonne makkarin seinälle:) Muutaman kuvan kerkesin räpsästä ennenku se alko möyrimään tuossa sängyssä niin että ei kuvaaminen enään onnistunu:D

Onse vaan niin söpö ♥


Pitemmittä puheitta! nyt pitää lähtee hakemaan Make meiltä ku se on ollu Haaparannassa hakemassa meille vähän pikkujoulujuomia;) omnomm. Joten hyvät viikonloput!

6 kommenttia:

 1. aaw söpö kisu! :) melkei samanlaine kun mulla.

  VastaaPoista
 2. MEOOOOOOWW ihana kismu! Ja sun blogis on kivan näköineen!! :)

  http://milla-eva.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. sulla on kivasti kuvia aina postauksissa ! ja muutenkin kiva blogi :)

  http://sonjusaid.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Voi että kuinka söpö kisu! Tosi hyviä kuvia nuo. :)

  http://atc24h.blogspot.com

  VastaaPoista