perjantai 4. marraskuuta 2011

Etäpäivä

Hola! On ollu taas niin kiireinen viikko koulussa ettei oo kerenny kirjotteleen mitään! Aina koulun jälkeen on niin väsyny nii ei jaksa muutaku kellahtaa sohvalle peiton alle:) Mutta tänään oli taas etäpäivä ja sai onneksi nukkuakki vähä pitempään, mutta lähin silti jo kymmenen bussilla keskustaan. Kävin kirppiksellä ja kiertelin vaatekaupat.. Kirppikseltä löyty muutama kiva ja yks TOSI tarpeellinen juttu! Ginassa ois ollu vaikka mitä ihanaa mutta päätin että en nyt osta mitään vaa säästän Tallinnan reissuun että saan sieltä sitte kaikkee kivvaa:)
Kävin H&M:llä kokeileen muutamia vaatteita, oikeestaan tuo toppi on ainoo mitä halusin kokeilla ja nuo sortsit otin iha läpällä kokeiltavaksi:D ja ne oliki aika hirveet. Piti vaan testailla mikä tuon topin kans sopis. Sinne se toppi jäi kuitenki kauppaan, ehkä se pittää käyä joku päivä kotiuttamassa! ;) se siitä ostolakosta.

Keskiviikkona hain h&m paketinki postista ja sieltä löyty tämmösiä :
Koristetyynyliinat ALEsta

Pipo lastenosasolta:D

Muhkee kaulahuivi
Tuubihuivi 

 + Mustat ihan tavalliset säärystimet jotka unohin kuvata.. Ihan kiva paketti tuli, tykkään tosi paljo nuista kaulahuiveista. Yks mikä oli vähän pettymys on toi pipo:( Siinä ei oo mitään vuorta ja se ei kyllä varmastikkaan lämmitä yhtään päätä! Ja sitte tuo tupsu on vielä ihan hirveen sellanen kova tai "painava" että saas nähä miten tuo pysyy päässä. Nyt ootellaan sitte sitte Yves Rocherin pakettia! Sais tulla jo.. 
En jaksa kuvata kirppisostoksia ku alkaa jo pimeneen ni ei täällä saa taaskaa mitään kuvia otettua:( Mutta jos viikonlopun aikana ois hetki valosaa ni ehtis räpsästä niistä kuvat :D

Mulla on muuten perjantain kunniaksi tällanen projekti täällä menossa:


Tai no siellä se jo hyytyy jääkaapissa:) Nyt meen raastaan siihen päälle tummaasuklaata ja valkosuklaata! Omnommm. Viikonloppuja! <31 kommentti:

  1. kiitti vinkistä, tota kakkua taidankii tehä ens vkl isänpäiväksi ;)

    VastaaPoista