maanantai 7. marraskuuta 2011

Piece of cake

Pakko nyt tulla hehkuttamaan kuinka ihana tuosta viikonlopun juustokakusta tuli :D KATTOKAA NYT!



Omnomm. Olihan se iha hyvääki, ite tykkään niin paljo makeasta että tää ois kyllä saanu olla vähä makiampaa:D Jos ois esimerkiksi lisänny tohon täytteeseen vähä sulatettua valkosuklaata ja vähä limemehua puristanu ni BUENO! Mutta kyllä tää iha syötävää oli :) 
Asiasta kolmanteen eli viikonloppuun joka meni trivial pursuitia pelaillen, leffoja katellen ja herkutellen. Niin ja käytiin hautausmaalla viemässä kynttilä haudalle:) Siellä oli aika karmivaa mutta samalla jotenki ihanaa ku oli pimeetä ja ihan hirveesti kynttilöitä! 
 Kokkailin äsken muute itelle pekonipastaa, ja vähänkai tuo tuoksuu hyvälle! Nyt alan herkuttelemaan tuota ja lukemaan blogit läpi :)


Pekonipastan ainekset + sipuli :D

Omnomm tää on parasta creme fraichea!




Eli tarvitaan:
Pastaa (vaikkapa tagliatelleä)
Pieni sipuli
Pekonia
Creme Fraichea (tai yleensä käytän kermaa ja tuorejuustoa mutta nyt piti käyttää tuo ku ei ollu muuta)

-Silputaan sipali ja pekoni pieniksi paloiksi ja laitetaan pekoni pannulle (KYLMÄLLE TIETENKI).. Sitte ku ne on vähä rapeutunu ni nakataan sipulit sinne ja annetaan paistua että ne on suht hyvännäkösiä:D sitte nakataan se creme freessi tuonne pannulle ja ootetaan että se seos "kiehahtaa" ja VOILA, valmista:D Niin ja silläaikaa pasta on tietenki ollu kiehumassa..Ja kastike sekotetaan sinne pastan sekkaan. Sitte päälle vielä ripaus basilikaa (Laitoin kuivattua ku ei oo tuoretta). Ja valamista tuli:) Eikä tossa mee ku 10 minuuttia elikkä tosi nopee ruoka ja ihan sairaaaaan hyvää!
Ninan kokkinurkkaus kiittää ja kumartaa!




5 kommenttia:

  1. Vau nuo ruoat, tuli nälkä :) ps. hieno blogi!

    http://marriy.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. voi, kiitän (: Käynpä kurkkimassa sunki;)

    VastaaPoista
  3. Nam toi kakku! Kiva tää ulkoasu muuten :)

    VastaaPoista
  4. vitsit toi ruoka näyttää ihanalta! :o

    http://pienetilot-insku.blogspot.com/

    VastaaPoista