torstai 27. lokakuuta 2011

one piece

Tänään on eka "etäpäivä" eli vapaata! Saatiin etätehtäväksi rentotua ja sehän onnistuu. Heräilin tossa vähä ennen ysiä jo ku halusin lähtee heti aamusta käymään kirppiksellä. No otin bussin ja ajelin Paljekirppikselle, sieltä löyty yks paita! Siis se paikka on sellanen iha sairaan iso ja siellä on monta sataa pöytää ni mää löyän sieltä yhden ainoon paidan :D Onneksi se paita on tosi kiva eikä ollu mikään kalliskaan. Siitä sitte otin taas bussin kohti keskustaa ja käväsin Second Hand Storessa, josta löyty 2 paitaa, legginssit ja dvd. Hyvät löydöt kaikenkaikkiaan:) Mun oli tarkotus vielä lähtee keskustaan mutta oli nii huono olo jotenki ni hurautinki sitten kotia suoraan. Huomenna aattelin nukkua ooooikeen pitkään, siivota, käyä saunassa, laittaa kasvonaamion, kuoria ihon, tehä ruokaa ja katella elokuvia:) Sellanen oikein rentoutumispäivä! Yritin ottaa ostoksista kuvia mutta täällä on vaan niin pimiää etten jaksanu alkaa taiteileen jokaisesta omaa kuvaa joten ne on kaikki nyt vaan tässä:

Eli tuo eka on sellanen Ginan beige ohut lörtsöpaita, 3€ \ Toinen on sellanen ohut vaaleenpunanen "vaarinpaita", 1€ \ ja kolmas forever21 löysä raitapaita, 3€ \ Alhaalla Ginan legginssit jossa sivuissa menee sellanen mokkanen raita, 4€

Ja näin Halloweenin kunniaksi aattelin ostaa meille tän vaikka oonki miljoona kertaa kattonu:D 1€      


 Haluaisin muute iha hirveesti tollasen onepiece haalarin! Siis ne on vaan jotenki niin ihania ja tuntuu että aika monella alkaa nyt olemaan sellanen:D Voin kuvitella kuinka ihana se ois vaan vetästä päälle aina ku tulee kotiin. Ja jossain mökilläki vois hengailla vaan tossa haalarissa! Vaikka tuo onki vähänku joku vauvan potkupuku ni silti se on jotenki nii mielenkiintonen että pakko saaha! Ainoo vaan se että nuo on tosi hintavia. Ainaki tuolla onepiecen nettisivuilla  näyttää hinnat olevan jotain 140€ (siis halvimmat-.-). En tosiaankaa oo valmis maksamaan tuollasta hintaa tosta. No, ehkä joku haluaa ostaa mulle tollasen joululahjaksi tai jotain, vink vink ;) 

NIIN IHANIA♥ 

2 kommenttia:

  1. eli mistä toi pinkkimusta raita paita on ?(:
    ku se on niii ihana ! <3
    http://satulol.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. No se on varmaanki ostettu Forever21:stä ku se on sen merkkinen:DD Sitähän ei oo suomessa mut kai niilä on joku nettikauppa (:

    VastaaPoista