keskiviikko 5. lokakuuta 2011

on meillä stereot

Haudi! Se on JO keskiviikko ja puolessavälissä viikkoa mennään! Maanantaina saatiin Maken kans älynväläys että lähetään katteleen uutta televisiota... Siis ihan vaan katteleen mutta mehän löydettiinki sitte niin hyvä ja vieläpä edullinen ku oli jossain poistotarjouksessa että se oli pakko ostaa heti:D Hyvä ku saatiin se autoon ees mahtumaan mutta saatiin kuitenki roudattua se kotiin ja nyt meillä on iiiiihana 46 tuumanen töllö! jeij. 
Töihin pitäis mennä kaheksitoista ja tänään alkais hullut päivätki. Mietin tossa hetken ku selailin sitä kuvastoa että ei siellä taida olla mulle mitään ostettavaa, koko hullut päivät on jotenki iha turha, hirveesti vaan ihmisiä ja kaikki änkee ostaan jotain MUKA halpaa tavaraa! Ainoa hyvä asia niissä on ehkä ne halpat irtokarkit ja HAAMUMUNKIT :D Mutta ei muuta joten taidan jättää tänä vuonna väliin suosiolla! Nyt pitäis alkaa värkkään koulutehtäviä, sillä muistin eilen että mulla on viikko aikaa vääntää kolme fakin esseetä! Joten alanpa keitteleen aamupalaksi nuudeleita ja tekemään yritysraporttia! Ciao.

Kerranki ihana ilma eikä saja vettä ku saavista<3
Mua oikeesti ärsyttää ku kaikki kuvat pitää ottaa tällain vaakatasossa ku tää bloggeri ei käännä nuita pystyssä olevia! Yhessä vaiheessa se käänsi ne mutta nyt taas ei, ARGHHHH, mitä määä teeen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti