keskiviikko 28. syyskuuta 2011

PeeaaHohoi, onko  nyt muka jo keskiviikko????????? Mää en tajua mihin nää päivät häviää. Äsken oli maanantai ja nyt ollaan jo puolessa välissä viikkoa, jeij! Kolme päivää enää töitä ja sitten ansaittu viikonloppu! Lauantaina olis tarkotus lähtee käymään Haaparannassa :D Ja meillä ois suunnitteilla myös tyttöjenilta jos kellekkään ei nyt vaan tulis mitään menoa! Leffaan ei kyllä taija siis keretä, vaikka oli tarkotus mennä. Jossain välissä pitäis keretä vielä olla Nooran mallina jossain kuvaushommassa ku sen pitää ottaa kouluun joku viiden kuvan sarja O.o apua!
Joo mutta ei siitä viikonlopusta sen enempää, sinne on vielä aikaa.Eilen tuli taas shoppailtua, jotaki aika turhaaki mutta myös tarpeellista.. Mua ei sais päästää yksin kaupunkiin aamulla ennen töitten alkamista ku meen aina osteleen kaikkia heräteostoksia, niinku eilen ostin seppälästä sellasen kirkkaan pinkin mekon, jota en tuu varmaa ees käyttämään. Töissä oli arviointikeskustelu ja mun ope tuli käymää ja me juteltii näytöistä jnejne.. Pääsin neljältä ja pupu tuli hakemaan ja käytiin kärkkäisellä, siellä oli SIKAPÄIVÄT ja oisha siellä ollu vaikka mitä halpaa mutta halusin vaan sen puisen tekstin sieltä:) Ja muuten, vähä ihana ku ehkä eka aamu nyt syksyllä ku paistaa AURINKO ja tuolla on hyvä ilma<3 Sai otettua kuviaki ku on niin valosaa!
 Hain nahkatakin eilen postista, ja tää on iha täydellinen! Just oikee koko ja ei näytä ees käytetyltä. IM SO HAPPYY!<3 Tämä on siis ostettu huuto.netistä :)
 Bloggeri taas kettuilee mulle eikä käännä kuvia ollenkaan joten mun pinkki mekkokuva ei nyt tullu ja täytyy tyytyä kuvaan hintalapusta XD Mutta se on iha kiva, ja makso vaan 5€ seppälässä! Tosin otin xs koon ja musta tuntuu että se on iha makkarankuori, tuntuu että oon lihonu iha hirveesti ku ennen xs oli just perfect! 

 Believe<3 Tässä on nyt se ihana teksti joka on vasta menossa seinälle kunhan saadaan nauloja jostain. Siellä ois ollu vaikka mitä  muitaki tekstejä ja isompiaki mutta halusin just tämän:) Kärkkäiseltä 2,90€ (isot makso 3,90€)
 Tässä nyt se sulkakaulakoru josta sain vihdoin ja viimein kuvan! KappAhlista oisko ollu 4,95€ ?
 Ja pakollinen posekuva penasta :DDDDDDDDD

4 kommenttia:

 1. ihana toi believe juttu! mäki haluun semmosen! :)

  VastaaPoista
 2. ei muutaku ostamaan sitte:) Love teksti ois ollu kans aika ihana^^

  VastaaPoista
 3. Ooij, Pena on söpö <3

  Mulla on lähes identtinen kissa tääl kotona, sillä ei oo vaan valkosta tossa kuonossa :D Ja sen nimi on Tahvo.

  VastaaPoista
 4. Oi, Tahvo, ihana:D Pena ei oo oikeesti Pena vaan Peppi(vaikka se on poika :'DD) Sanon sitä vaan aina Penaksi tai penkuksi. Rakkaalla lapsella on monta nimee=D

  VastaaPoista